Print pagina

ScreenHeroes - 24&25 september 2005

Op deze pagina kan je alle tekst-, foto- en filmmateriaal vinden over ScreenHeroes 2005.
Alles wat je vindt op deze pagina is gemaakt door leden van ateamfans.nl.
Gelieve geen misbruik te maken van dit materiaal.

Veel kijk- en luisterplezier,
de webmasters

Verslag

Heel wat A-team Fans van ateamfans.nl zijn naar ScreenHeroes geweest om Dirk Benedict (Face) en Dwight Schultz (Murdock) te zien. We hadden onze eigen A-team Fans T-shirts aan, zodat we goed opvielen tussen het volk en deelden ook flyers uit, om zo nog meer A-team Fans naar deze site te lokken. We hebben er de beste dag uit onze A-team geschiedenis beleefd! Prachtige foto痴 genomen, heel wat A-team materiaal laten signeren, veel gelachen, heel wat te weten gekomen over The A-team dankzij de A-team Q&A en nog veel meer leuke ervaringen opgedaan.
Een verslag van de 2 webmasters (Wouter en Steven) en hun oudere broer (Koen):
 
Wij (m'n 2 broers en ik) kwamen net aan op de parkeerplaats en zagen de A-team Van (die overigens wel wat verf kon gebruiken) staan. We hebben er prachtige foto痴 van genomen en hebben een flyer van The A-team onder de ruitenwisser gestoken (kwestie van reclame ;-)).
Toen we binnenkwamen werden we aan de kassa al direct herkend door onze A-team T-shirts. Omdat al enkele fans het T-shirt zaterdag al hadden gedragen, was het al een fenomeen geworden op ScreenHeroes.
Toen we de hal in gingen werden we al vlug herkend door Arno Ribbink, een professioneel licht-, geluid- en videoproducteur. Hij maakte per minuut zeker 50 foto's en legde de beste momenten op video vast. Hij begeleide ons naar Dirk en Dwight (waarvoor we natuurlijk gekomen waren). De eerste ontmoeting met Dirk en Dwight was schitterend! Ze zaten er heel relaxt bij, waren heel vriendelijk en ontzettend grappig (vooral Dirk). We hebben onze A-team Fans T-shirts door beiden laten signeren en Arno heeft van alles prachtige foto痴 genomen.
Ondertussen waren we ook al Peetur tegengekomen die een erg mooie foto van hem met Dirk en Dwight liet signeren (zo'n gesigneerde foto is toch een droom van iedereen?).
Na het eten en wat lasershooten (je kon er ook nog andere dingen doen om je bezig te houden), kwamen we Vincent en Bram tegen. Het is echt leuk om mensen in het echt te zien waarmee je al een hele tijd mee samen werkt. We werden toen ook ge・terviewd door de wereldomroep, die ons herkende aan onze T-shirts en ons vragen stelde over onze A-team fascinatie en onze A-team Fansite.
En toen kwam het lang verwachte moment: De A-team Q&A. Met de video/fotocamera in de hand konden we het prachtige vertoon van Dirk en Dwight volgen. Ze waren prachtig en super grappig, ze konden ook erg goed in elkaar inspelen. Vooral als de Gay-team of als ze Mr. T. achterdeden, lag heel de zaal (die overigens helemaal vol zat) plat van het lachen. Toen de A-team Q&A was afgelopen (die wat was uitgelopen omdat Dirk en Dwight maar bleven vertellen) liepen we vlug naar de deur om er A-team flyers uit te delen. (Er heeft dan ook nog iemand een foto van onze T-shirts gemaakt). Hierdoor zagen we later de leden en bezoekers op ateamfans.nl de lucht in gaan.
Na het ontmoeten van Olav (iemand die beloofde, als de A-team video ging uitkomen, dat hij ons ging contacteren voor de primeur) hebben we nog wat na gepraat en zijn we richting huis vertrokken.
Toen we thuiskwamen werd het heel druk op ateamfans.nl. De fans, berichten en bezoekers stegen de lucht in. ScreenHeroes was een prachtige ervaring voor elke A-team Fan die aanwezig was en ook heel goede reclame voor deze site.

Groeten,
Steven VC

Filmbestanden - A-team Q&A

Je moet ingelogd zijn om deze bestanden te downloaden.

Klik hier om je in te loggen.


 
Gratis Forum