Print pagina

Adverteren

Dat internet het middel bij uitstek is om een bedrijf in de kijker te plaatsen, is geen nieuwtje. De laatste jaren kent de “nieuwe media” dan ook een grote opmars ten opzichte van enkele jaren geleden. Internet is dan ook niet meer weg te denken uit onze werk- en leefomgeving. Het is eigenlijk een must geworden, een onontbeerlijk instrument om communicatie tussen mensen te bevorderen, om merken te promoten en de groei of productiviteit van bedrijven te stimuleren.
 
Ateamfans.nl is dé Nederlandse A-team site die u een uitgebreide FAQ, gratis downloads, een unieke episodegids, een druk bevolkt forum, meer dan 1000 foto's en nog veel meer aanbiedt. Elke maand mogen wij meer dan 15000 unieke bezoekers op onze website ontvangen. Klik hier om de uitgebreide statistieken van deze website te bekijken.
 
Wij bieden u de mogelijkheid te adverteren door middel van banners. Deze banners kunnen op elke pagina worden weergegeven. Tevens is het mogelijk om door middel van een nieuwsbericht uw product/website extra onder de aandacht te brengen. We hebben reeds meer dan 5000 leden waarnaar uw advertentie kan verstuurd worden. Eventueel kunnen we andere mogelijkheden samen met u bespreken.
 
Wanneer u wilt adverteren bij ons maar als u geen banner hebt kunt u die door ons gratis laten aanmaken! Deze banner mag dan wel enkel getoond worden op Ateamfans.nl.
 
Aangezien Ateamfans.nl aan het groeien is, hanteren wij geen standaard tarieven. Wenst u meer informatie te verkrijgen in verband met onze prijzen of u wenst ons iets vragen, gelieve dan contact op te nemen via deze pagina.


 
Gratis Forum