Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie  <  Fanfictie  ~  Spy!
magnolia
BerichtGeplaatst: 03-07-2007 21:10:15  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

SPY

Deel 1
Het A-team busje stond ergens langs een stil straatje geparkeerd met allemaal loodsen er omheen. Het A-team zat allemaal aan de frites die ze hadden gekocht. Hannibal had het op, gooide zijn bakje op de grond en stak een sigaar aan. Murdock was ondertussen met zijn frietjes aan het spelen.
"Whiiiiii!!, hallo vriend hoe heet je??" zei Murdock die 2 frietjes naar elkaar toe golfde.
"Shut up Fool", zei Ba nors.
"Wacht eens, wat is dat??"zei Hannibal die naar het einde van de straat wees.

Aan het eind van de straat rende een jonge vrouw van een jaar of 18 midden op straat met een stel mannen achter haar aan. De mannen schoten op haar en misten soms maar net.
"Kom hier!!!!", zei een van de mannen en schoot raak.
"AAAH!!" riep ze en greep naar haar been. Waarna ze weer verder rende.

"BA, rijden. We moeten haar helpen." zei Hannibal terwijl BA het gaspedaal al indrukte. Face zuchtte eens moeilijk en zei wat zeurderig tot Hannibal: "Straks komen we in moelijkheden."
Hannibal lachtte alleen maar wat en zei niks. Murdock pakte de lege bakjes, waarbij nog wat saus over zijn hand liep, die hij daarna oplikte.
"Kom er snel in." zei Face die de deur los hield.
De vrouw keek even en sprong er toen snel in. Het busje reed weg en Hannibal lachtte tevreden.
"Nou, vertel eens wie je bent en vooral waarom ze op je schieten en zo." zei Hannibal met de sigaar tussen zijn tanden.
"Ok", zei ze en ging tussen Face en Murdock inzitten terwijl ze goed naar Murdock keek en toen weer naar Hannibal. "Ik ben Mary, Mary Dream. Ik ben een gewone arbeider, ik weet ook niet waarom ze het doen."
Ze keek eens naar haar been en gaf een kreun van de pijn. Murdock pakte een doek en bond die stevig om haar been heen.
"Bedankt."
"Jaja, Mary Dream? Ik zie hier anders Jennifer Aston. Zo zo, topspion? Toe maar." zei Face terwijl hij haar paspoort bekeek en nog wat papieren die hij stiekem had gepakt.
"Heey, geef terug!!" zei Jennifer boos.
"Leg eens uit." zei Hannibal en pafte nog van de sigaar.
Jennifer zuchtte eens. "Ok, ik ben topspion en inderdaad dat is mijn echte naam. Ik moest bij de grote baas van die mannen spioneren, omdat mijn baas iets vermoedt en het is waar. Ze hebben een drugshandel en verkopen het aan iedereen. Ook als je het niet wil, je moet, anders mishandelen ze je."
Murdock legde een arm om haar heen,"We gaan je helpen. Toch kolonel??"
"Ja, maar we zijn wel duur." antwoordde Hannibal en keek achterom.
"Ik kan betalen."
"Mooi! Ok, dit is ons plan", zei Hannibal.

Deel 2
Allemaal knikten ze en Ba reed weg.
"Jij moet ons aanwijzen waar ze handelen." zei Hannibal die achterom keek.
Jennifer knikte en zei toen: "Maar denk maar niet dat ik jullie niet help. Als ik julliie kan helpen doe ik dat ook, ik ben niet voor 1 gat te vangen." ze glimlachtte even.
Murdock zat nog steeds aan de frietjes. "Tjoek tjoek tjoek, daar komt de trein", hij deed zijn mond open en schoof het frietje er in. "Let maar niet op hem hoor." zei Face.
"Nee, want hij is een fool." vervolgde BA kwaad.
Jennifer barstte in lachen uit, "Dan ken je mij nog niet."
Face keek even vanuit zijn ooghoeken naar haar en schudde zijn hoofd.
"OK, waar moeten we heen?", zei Hannibal serieus. Jennifer legde de hele weg uit waar ze heen moesten. BA knikte en balde zijn vuisten om het stuur. "We zullen ze een lesje leren".

Bij een loods aangekomen zette BA de Van uit het zicht. Hannibal verkleedde zich snel en stapte uit het busje. Hij had zich verkleed als een oude man, had een snor en baard aangeplakt en een hoed op. Hij liep langzaam naar de loods, leunend op een houten stok.
"Wat gaat hij nu doen?" vroeg Jennifer wat verbaasd.
"Oh... dit is ook een deel van zijn plan." zei Face.
"Maar dan heeft hij het halve plan maar gezegd!" riep Jennifer door de bus.
"Stil! Of wil je ons verraden?" zei BA en keek boos achterom.
Face glimlachtte en haalde zijn schouders op.

Hannibal bonkte met zijn stok tegen de deur van de loods aan. In de loods schrokken de mannen op en verstopten snel alle drugs. Een grote gespierde kerel liep naar de deur en deed hem een beetje los."Wat wil je opa?" zei hij brommerig.
"Nou nou, erg aardig zijn jullie ook niet." zei Hannibal met een verdraaide oude stem. "Mag ik nog binnenkomen of moet ik hier staan blijven?"
De man keek woedend en zei:'' Zal ik even vragen aan mijn baas."
Hij liep weg en Hannibal wachtte rustig af. De man liep naar een klein kantoortje in de loods en smeet de deur open.
"Problemen baas. Er staat hier een oude opa die vraagt of hij binnen mag komen."
De man keek tegen de achterkant van een stoel aan. Aan de zijkant van de stoel verscheen rook en langzaam draaide de stoel om. Daar zat een man die een beetje een kombinatie was tussen een hells angel en een gothic. Hij was helemaal in het zwart gekleed. Hij had een zwart leren jack aan met daaronder een zwart shirt. Een zwarte leren broek en zwarte laarzen aan met korte hakjes. Ook had hij veel kettingen om en oorbellen in. En een sigaar in zijn mond. Hij keek gemeen ut zijn ogen en legde zijn sigaar op een schaaltje.

Jennifer keek een beetje benauwd. "Wat is er, ben je niet lekker??" vroeg Murdock die zag hoe ze keek.
"Ik ben het er niet mee eens dat hij daar alleen heen gaat. Die mannen zijn hardstikke gevaarlijk."
BA keek achterom en zei: "Hannibal redt zich wel en probeer hem maar niet tegen te houden, want dat lukt je niet als hij on the jazz is."
Jennifer aarzelde geen moment en probeerde Hannibal achterna te gaan.
"Eh eh, nee hier blijven." zei Face die haar tegen hield. Murdock hielp ook mee, maar Jennifer worstelde totdat ze echt klem lag.
"Maar ik moet hem helpen!!" zei ze angstig.
BA schudde zijn hoofd,"jij blijft hier".

"Laat hem maar binnen anders valt het te veel op. Laat hem hier komen, ik wil weten wat hij wil." beveelde de grote baas en nam zijn sigaar weer van het schaaltje
De andere man knikte en liep weer naar de deur.
"Dat duurde lang",zei Hannibal.
"Geduld ouwe. Je mag er in." zei de man geërgerd en liet hem er in. Hannibal knikte een keer en stapte langzaam naar binnen, waardoor de man nog bozer en ergelijker ging kijken. "De baas wil je ontmoeten." zei de man alleen nog en liet hem het kantoortje in gaan.
"Ga zitten." beveelde de grote baas en bood hem een sigaar aan.
Hannibal pakte er één en zei: "Graag". Hij ging zitten stak de sigaar aan en pafte er langzaam aan, maar zei nog niks.
"Wie ben je en waarom kon je hier?", vroeg de baas. "Eerst jij", zei Hannibal er op. "OK als je het zo wilt. Ik ben Rufus Tommson", zei hij. "Ik ben mr. Jack",antwoorde Hannibal. "Zo mr. Jack, heb je ook een voornaam??". Hannibal tikte even boos met zijn stol op de grond en zei,"Mijn achternnaam heb je al, das genoeg voor jou". Tommson fronste zijn wenkbrauwen even maar probeerde toen weer vriendelijk te kijken."En wat wilt meneer hier, het is hier verboden terein",vervolgde hij. "Oh ja? ik heb geen bord ofzo gezien. Maar ik wou graag je loods kopen", zei Hannibal.

Jennifer probeerde steeds wat te zien uit het raam of Hannibal er al aan kwam. "Het duurt wel erg lang. Moeten we niet gaan kijken?",vroeg ze. Murdock trok haar achterover en begon een verhaal,"Vertrouw hem nou maar. Wij zijn the A-team, niemand kan ons an en vooral niet Hannibal als hij on the jazz is. Wij zijn de vechters. Wij kunnen het. W......", hij werd onderbroken door BA,"SHUT UP FOOL!". "Mag ook nooit wat van jou", zei Murdock en keek sneu. "Niet als je zo gek doet Murdock". "Ooooh kom op jongens nou geen ruzie en wees een beetje stil voordat ze ons horen", lichtte Face toe. "Het is dan zijn schuld", grommde BA en wees naar Murdock. Murdock zou wat zeggen, maar zij maar nniks meer.

"MIJN LOODS KOPEN!!!", schreeuwde Tommson woedend. "Ik ben wel oud maar niet doof", zei Hannibal die zijn vingers in zijn oren deed. "Ja je loods, ik heb deze loods nodig voor zaken". "Deze loods is niet te koop", zei Tommson en ging drijgend staan. "Hier gebeuren ook zaken. Zaken die jou niet aan gaan". Hannibal knikte,"zoals drugs verkopen zeker", hij ging ook staan. "WAT!! hoe weet jij dit", zei Tommson woest. Hannibal trok zijn revolver en hield hem gericht op Tommson. "OK luister goed", hij haalde de baard en snor van hem af en ging verder,"Dat heeft een spion mij verteld. Stop met je drugshandel en aat iedereen met rust en je komt er goed van af. Zo niet, dan kon je nog wel eens problemen krijgen". Hannibal schot alles in het kantoortje overhoop en ging al rennend en schietend naar buiten. Hij rende naar de Van en sprong er in. "Rijden BA", zei hij en BA ging er vandoor met piepende banden.
Jennifer keek opgelucht. "En!?", zei BA. "Ik heb gezegt dat ik het van jou heb", zei Hannibal en wees naar Jennifer. "WAT!, maar dan komt hij naar mij toe", zei Jennifer geschrokken. "precies", zei Hannibal lachend.

Een halfuurtje later zaten met z'n allen in de woonkamer van Jennifer aan een kop koffie of thee. "Jullie vinden het toch niet erg als ik mijn vriendje mee neem?. Hij is altijd en overal bij me", vroeg Jennifer opeens. Murdock keek nieuwschierig op. "Wie is die vriend?", vroeg Hannibal. "Kitty, kom dan, ja kom maar..", zei Jennifer lief en tilde toen wat op. "Maar ik zie helemaal niks", zei BA nuchter. Jennifer keek geschrokken. "Maar zie ji mijn lieve katje dan niet?. Maar je moet je ook er voor open stellen dan zie je haar wel", zei Jennifer en aaide wat in de lucht. Murdock keek lachend en vebsst toe. "Maar wat toevallig, zo'n vriendje heb ik ook", hij riep Billy en aaide Kitty. "Heey Billy, wat een lief hondje. En ze zijn zo vredig met elkaar", zei Jennifer en aaide Billy. Ba begon steeds moeilijker te kijken. "Maar hoe wist je dat?. Murdock had nog niet gezegt dat het een hond was", merkte Face o. "Instinkt", antwoorde Jennifer lachend. "Oh nee niet nog een crazy fool!", zuchtte BA boos. Na die woorden had Hannibal moeite om zijn lachen in te houden.

Deel 3
Het A-team en Jennifer reden met z'n allen naar een klein dorpje. "Dus hier komen ze meestal", zei Hannibal die een stukje van zijn sigaar beet en hem aanstak. Jennifer knikte en pakte haar tas die ze had meegenomen. "Waarom hebben jullie trouwens niet de poltitie gebeld?", vroeg Face terwijl hij door het raam naar een vrouw keek die langsliep. De vrouw lachtte lief en gaf hem een knipoog. "Omdat de politie eerst bewijzen moet hebben voordat ze iets kunnen ondernemen.Dus ben ik er heen gestuurd om bewijzen te zoeken, maar toen ging het mis. Ze hadden me gezien. Dat is echt de eerste keer dat ik iets fout doe. Ik vergeef het mezelf nooit", zei ze somber en haalde wat uit de tas. "Maar dan kun je het nu weer met je zelf goed maken", zei Hannibal lachend. Jennifer knikte,"ja ik ben blij dat ik wat kan doen". "Oh Hannibal?. Komen die mannen nog niet naar mijn huis??", vroeg Jennifer. Hannibal schudde zijn hoofd,"morgen pas. En dan wacht hun een warm ontvangst haha", zei hij halflachend. Jennifer knikte en verkleede zich snel, zodat ze onherkenbaar was. "Kom je", zei Face die de deur al los had. Ze knikte en stapte er ook uit.

Bij een garage aangekomen klopten Jennifer en Face op de deur. "Ja?", zei een man die een overal aan had en er vreselijk smerig uit zag."Ah, we zijn verdwaald en moe, mogen we misschien binnen komen", zei Face slim en had Jennifer omarmt beet. "Ja tuurlijk", zei de man en liet ze binnen. "Koffie?", vroeg hij en liep naar het kantoor. "Graag", zei face en ging op een stoel zitten in het kantoortje. "Waar moeten jullie heen?", vroeg de man en zette ze elk een grote mok koffie voor en nam er zelf ook een. Jennifer stond op, sloot de deur van het kantoortje en hield haar vinger voor haar mond,"sssst. Luister goed". De man keek verbaasd en een beetje bang maar zei niks. "Zijn hier ook mannen geweest van Tommson?, mannen die drugs verkopen?", vroeg Jennifer. De man knikte en zei angstig,"Ja, en we moeten het kopen anders mishandelen ze je. Fred mijn collega heeft al een gebroken arm er aan over gehouden. Het is maar goed dat hij toen ja zei anders weet ik niet wat ze hem zouden doen". Jennifer knikte,"Dat dachten we al. We komen helpen. Komen ze hier vaker?, en waarom moeten jullie het percé kopen?". De man zuchtte opgelucht,"ooh eindelijk hulp. Ik ben Dave Scott aangenaam", hij gaf Jennifer een hand en zou Face ook een geven, maar die trok zin hand snel weer terug. Jennifer keek vies naar haar hand. Allemaal smeer en olie zat er aan. "Sorry", Dave pakte een doekje en Jennifer maakte haar hand schoon. "Aangenaam, dit is Templeton Peck en ik ben Mary Dream". "Dave vervolgde zijn verhaal, "Ja ze komen hier bijna elke dag. Ik weet dat de vrouw van de bakker in het ziekenhuis ligt om hun. Ze heeft in het ziekenhuis een verhaal verzonnen, want ze durfde de waarheid niet te zeggen. Bang om weer gepakt te worden". Jennifer knikte,"dat begrijp ik". "Waarom je het moet kopen hebben ze gezegt. Ik vroeg het. Er zijn te weinig mensen die bij hun kopen. Zelfs de grootste dealers durven het niet van hun over te kopen. Het zijn echt ratten".

"Zou ze echt niet te herkennen zijn?", zei BA wat onzeker."Ik denk het niet", zei Hannibal,"en anders zijn wij er nog", hij glimlachtte wat ondeugend. "Kom Billy. Nee Kitty, niet aan de bank krabben. Nee BA houd niet van dieren ga daar maar niet heen", zei murdock die aan het spelen wat met Billy en Kitty. BA draaide zich woest om,"SHUT UP FOOL, er zijn hier geen dieren.Hannibal kun je Murdock niet stil krijgen?",zei BA woest die zijn vuisten balde. Hannibal lachtte,"Murdock, laat ze nou maar even. Ze moeten ook even rusten, kijk ze worden al moe. Laat ze maar even slapen". BA keek Hannibal onbegrijpelijk aan. "Ja dat is waar kolonel", zei Murdock en liet ze met rust.

Jennifer gaf de man weer een hand waarna ze weer haar hand moest schoonvegen met het doekje. "We zullen u helpen", zei ze. Face schudde heftig nee tegen de hand van Dave. "Ja, we zullen die ratten het riool weer in sturen", zei Face en ze gingen toen weg. Ze stapten weer naar buiten. "Dat was niet leuk, moet je kijken mijn pak naar de maan", zei Face ergelijk. "Hoe kan dat", vroeg ze terwijl ze naar zijn mouw keek war een olievlek op zat."Ik denk de stoel", zuchhte Face.Jennifer lahtte en zei "Ik wil nog even in het hotel kijken". Face keek haar vreemd aan "Maar waarom?". "Kom nou maar", zei ze. Opeens botste een vrouw tegen Face op. "Oh pardon". "Oh geeft niet hoor", zei Face en gaf haar een knipoog. Jennifer keek achterom die al een stukje voorop was gegaan. "FACE!!", riep ze. "Ga maar vast", probeerde Face. Jennifer kwam er met grote stappen weer aanlopen en trok hem mee. "Mee komen", zei ze boos. "Sorry, ik heb het erg druk", zei Face snel. De vrouw glimlachtte even en gaf hem snel nog een knipoog. "Daar hebben we geen tijd voor", zei Jennifer wat geërgerd. Face zuchtte, rukte zich los en kwam er maar achteraan.

"KIJK ze lopen de bus voorbij", zei BA opeens die ze aan de andere kant van de stoep zag lopen. "Kijk Face geeft gebaren", zei hannibal en lette goed op. Face keek eens op zijn horloge en trok daarna een gezicht van 'ja het kan nog met de tijd'. Toen wees hij naar het Hotel. "Ze gaan naar het Hotel Hannibal", zei Murdock slim. "Tuurlijk niet", grommde BA". "Jawel, zei Hannibal. Hij heeft gelijk".

"Dus daar moeten we heen", zei Face en wees naar het Hotel. "Ja". Ze fluisterde er achter aan,"ik hoop dat ze het snappen". Face knikte,"Hannibal wel". In het Hotel keken alle mensen op toen ze binnen kwamen. "Davidson", fluisterde Jennifer nog snel. Ze stapten naar de balie en Face nam het woord. "Hallo. Wij zijn familie van mr. Davidson, maar weten niet meer welke kamer hij heeft", vroeg Face. "En u bent", zei de man achter de balie die er niet zeker van was. "Oh, natuurlijk. Ik ben Charles Davidson en dit is mijn nichtje Mary", antwoordde hij. "Ik zal hem even bellen", zei de man achter de balie en pakte de hoorn al van de haak. "Oh nee, doet u niet. We willen hem graag verassen. Zegt u welk nummer". "Ok dan. 121 is zijn kamernummer". Face knikte,"Dank u. we komen later terug. Eerst nog even een cadeau kopen", zei Face. De hele tijd had Face met een proffesor achtige stem gepraat. Opeens kwam Davidson in de hal van het hotel en liep naar de balie. Face zei nog snel,"niet zeggen dat we zijn geweest", en ze probeerden zo normaal mogelijk de deur uit te lopen.

"Daar komen", ze zei Murdock en schoof de deur los. "BA rijden", zei Face toen ze zaten en BA gaf gas."Wat hebben jullie gedaan?", vroeg BA nukkig. "We zijn naar het hotel geweest. En inderdaad al wat ik er vermoedde, daar zitten mannen van Tommson. Ik wist een naam. En hoopte dat hij ook in dat hotel zou zitten". Face keek geschrokken op,"Wat dus je wist het niet zeker?!". Jennifer schudde haar hoofd."Nee, het was ook een heel risico.Maar Face je hebt het goed gedaan. Die achter de balie vermoedde niks meer na een tijd", zei ze lachend. "" Dat mag je dan de volgende keer wel zeggen of er een risico is", zei Face. Jennifer lachtte."Hebben ze jullie gezien dan?, want ik moet nogal snel weg", murmelde BA. Face schudde zijn hoofd,"nee ik wil er gewoon snel weg". "Murdock, heb je goed voor Kitty gezorgd?", vroeg Jennifer. Murdock knikte ja en gaf Kitty over aan Jennifer die haar aaide. BA keek achterom en zag Murdock en Jennifer in de lucht aaien. "Jullie zijn GEK!", zei BA nors. "Ik weet het", zei Jennifer lachend,"Murdock and i are both nuts on the good manner", grinnikte ze vervolgens. "Zijn jullie nog meer te weten gekomen?", vroeg Hannibal. Face begon te vertellen van de man in de garage. "Mooi, dan gaan we nu naar jouw huis Jennifer en zullen we ze morgen warm ontvangen", zei Hannibal lachend. "Hij is weer on the jazz", zei BA en reed hun naar het huis van Jennifer.

Deel 4
De Van reed naar het huis van Jennifer. "Jennifer, weet je waarom die Davidson in het hotel zit?",vroeg Hannibal en leunde tegen het raam aan. Jennifer knikte,"Davidson is een van de gemeenste handlangers van Tommson. Hij zit in dat hotel om de mensen drugs te verkopen, elke dag weer. Als ze het niet doen.....nou je weet het wel", zei ze en keek naar Murdock die bezig was met een zakje open te maken waar hondekoekjes in zaten. "En waarom moesten we dan naar die Davidson?", vroeg Face die er steeds minder zin in had. "Omdat wij hem naar het huis van Jennifer moeten lokken",zei Hannibal breed glimlachend en er zin in hebbend om die slijmballen eens goed aan te pakken. "WAT!, jij wist er van??", riep Face een beetje boos.Hannibal knikte."Ze heeft het mij verteld en ik hou wel van een uitdaging".Face keek boos naar Jennifer,"en jij zeker ook wel", zei hij nors. Jennifer knikte,"Ja ik ook wel. Ik kon het je niet vertellen, want anders zou je toch niet meegaan. Als je wist dat er een risico aan verbonden was"."Zeker ja. Ik was niet meegegaan", zei Face nog steeds boos en keek snel uit het raam. "Ach zie het van de zonnige kant, we weten nu in iedergeval zeker dat hij daar zit", concludeerde Hannibal lachend.

Murdock was nog steeds met de hondekoekjes bezig en voerde Billy. Jennifer keek hem aan en vroeg,"wat zijn dat?". Murdock keek op,"hondekoekjes. Ook een??",zei hij en stak een hondekoekje naar haar toe. "Ook een??". Murdock schudde ja,"ja ze zijn heel lekker", en stak er een in zijn mond. Jennifer keek hem even vreemd aan. Aarzelde even en pakte het koekje aan om vervolgens een heel klein hapje te nemen. BA keek achterom en keek nors. "Straks gaan jullie ook nog vissevoer eten", zei hij. "Nou BA, dat is misschien wel een goed idee. Misschien is het wel heel lekker", zei Murdock die het een goed idee vond en heel specialistisch praatte.BA gromde en schudde zijn hoofd. Jennifer stootte Murdock aan en knikte vrolijk,"ja ze zijn echt lekker. Face jij ook een stukje?",vroeg ze terwijl ze het koekje heel dicht bij zijn mond hield. Face keek haar boos aan en wendde zijn hoofd af. "Nog steeds boos?. Hier, vergeven en vergeten?",vroeg ze en gaf hem een kus op zijn wang. Face keek haar aan en knikte tenslotte maar ja.

Volgende dag:
"Rise and Shine", riep Hannibal luid door de slaapkamer van Jennifer waar ook Murdock en Face bij lagen.Ba en Hannibal hadden een kamer apart. Murdock keek op van zijn luchtbed en stond meteen op. Jennifer en Face keken slaperig hoe Hannibal de gordijnen opzij schoof en een streep zonlicht de kamer vulde. Face kreunde eens en zei", maar het is nog maar 6 uur in de morgen. Dat is veel te vroeg". Jennifer knikte slaperig,"mee eens". Ze draaide haar nog eens om maar Hannibal gaf haar een por. "Ga weg", riep ze. 'BA!!", riep Hannibal. BA kwam er aan en schoof Jennifer zo van haar bed af. Hij zou naar Face toe maar die zei snel,"nee ik ga al". "Oh geweldig", zeurde ze en ging tenslotte maar staan. "Ja we moeten nou eenmaal vroeg opstaan om ons voor te bereiden", zei Hannibal en ging naar onderen samen met BA en Murdock om het ontbijt klaartemaken en zo snel mogelijk te kunnen voor te bereiden. Face en Jennifer zuchten eens en keken elkaar aan. Samen strompelden ze naar onderen en zagen dat de ontbijttafel al bijna klaar was.
Na het ontbijt gingen ze snel aan de slag. "Ok, Face, Murdock en Jennifer, jullie werken samen. Ik werk samen met BA", zei hannibal vastbesloten. Allen knikten en gingen aan de slag."BA begin maar vast. Ik bel eerst die Davidson", zei Hannibal en liep naar de telefoon die in de gang stond.
'Tuut ......tuut....tuut..'
"Met hotel nice and comfortable. Wat kan ik voor u doen".
"Ah, hier Harald Lester. Kan ik de heer Davidson spreken?. Hij zit in kamer 121", zei Hannibal met een verdraaide stem.
"Ik zal even kijken of hij beschikbaar is. Waar heeft u hem voor nodig?".
"Zeg maar dat het voor zaken is".
"ok, heeft u een momentje".

"U word met hem doorverbonden. Dag".
'Davidson".
"Ja,hier Harald Lester. Ik heb gehoord dat ik hier goede drugs kan kopen".
"En van wie heb je dat?".
"Oh van een vriend. Maar kan ik hier goede drugs kopen of hoe zit het. Anders ga ik naar een andere hoor ".
"Jaja, je kunt hier drugs kopen".
"Leveren jullie ook?".
"Voor een goed prijsje hahahaha".
"mooi. 1 uur op westcoast street 23',zei Hannibal tot slot en zonder nog wat te zeggen hing hij op.
Hannibal ging naar BA om hem te helpen en ondertussen vertelde hij lachend van het gesprek."Nou maar hopen dat de rest later komt dan hem", zei Hannibal en BA knikte.

Kwart voor 1:
"Ok, we zijn mooi op tijd klaar.Ga nu naar jullie plaatsen en laten we ze een lesje leren",zei hannibal. "O Hannibal. Ik ben er niet zo zeer van hoor", zei Face zeurderig."Het komt wel goed.De rest is al later gekomen dus wat kan er nu nog mis gaan", hij stak een al gebruikte sigaar in zijn mond en ging rustig op de bank zitten wachten. Face knikte, maar keek nog onzeker. Tenslotte ging Face naar de badkamer. Murdock en Jennifer verstopten zich op het balkon en BA stond niet zichbaar voor de anderen in de gang. De klok sloeg precies 1 terwijl er op de bel werd gedrukt. Hannibal lachtte eens ondeugend en zei,"kom binnen, de deur is open". Davidson kwam binnen gevolgd door een grote vent die een koffer vast had. Toen de deur gesloten was stond hij rustig op. "Davidson neem ik aan", zei hij kalm en stak een hand uit."Harald Lester, aangenaam". Davidson knikte en gaf hem een hand. "Hoeveel drugs dacht je van ons te willen kopen?", vroeg hij waarna hij de vent die bij hem was wenkte en het koffertje pakte. Hij deed hem los en er lagen allemaal verschillende soorten drugs in."En wat voor drugs had je in gedachten".BA keek om het hoekje en kwam met en groot machinegeweer de huiskamer in. "Geen drugs Sucker", zei BA en schoot het koffertje met de drugs helemaal lek, waardoor Davidson hem snel los liet. "Wat the F**k is dit", riep hij kwaad en greep zijn eigen revolver uit zijn broekzak wat hij had verstopt.BA reageerde meteen. Hij schoot het revolver uit de hand en Hannibal dook op hem en gaf hem een rake klap. BA hield de andere vent onder schot, terwijl Face sluipend uit de badkamer kwam en achter die beer van een vent verscheen. Face tikte hem op zijn rug en gaf hem een klap in zijn gezicht. De vent keek hem woest aan en gaf geen kik, zijn hoofd bewoog niet eens een eindje. Face lachtte even wat angstig en riep BA. BA kwam er aan, gaf hem een paar klappen en vloerde daarmee die grote vent.

Murdock en Jennifer luisterden aandachtig of het goed ging. Maar ze schoten er niks mee op. "Wacht ik hoor auto's", zei Murdock.Jennifer knikte ik ook. Ze slopen allebei dichter bij de rand van het balkon en zagen wel 4 auto's vol met maffiagespuis aan komen. De 2 keken elkaar eens aan en Jennifer zei,"tijd voor actie". Mr. Tommson en zijn handlangers stapten uit samen met elk een groot machinegeweer en een paar revolvers. Murdock schoot voor hun voeten en op de auto's. Tommson keek geschrokken omhoog en zag Murdock daar staan. "Ga weg nu het nog kan", riep Murdock."En anders?", zei Tommson spottend. "Dan zullen we je een kopje kleiner maken en stuur ik Billy op je af. Oh man, dan word je pas echt een slijbal", zei Murdock lachend en schoot nog eens op een paar auto's.Tommson schudde zijn hoofd en stapte naar de deur terwijl hij de rest wenkte. Jennifer stond achter Murdock uit het zicht en pakte een walkie talkie. "Hannibal ze komen", zei ze kort en deed hem toen weer uit. Hannibal lachtte terwijl hij Davidson vast had met een machinegeweer tegen zijn buik gedrukt.

Tommson deed luidruchtig de deur open en zag de drie staan met Davidson en die andere vent als gegijzelden. "Ok, blijf staan. Een beweging en hij gaat eraan", zei Hannibal. "Wat wil je??". "Dat je ophoud met drugs verkopen en mensen te mishandelen". "Nooit!!", grommde Tomson woedend. "IK zou dat stomme kleine geweertje maar laten vallen, want wij schieten jullie zo overhoop. Denk je nou echt dat je met 1 zo'n ding kan winnen tegen een stuk of 20??", zei Tommson slim en lachtte gemeen."Je hebt gelijk", zei Hannibal en stapte wat naar achteren toen hij het machinegeweer neer had gelegd en Davidson los liet. "Goed zo baas", zei Davidson. "Houd je kop",snauwde Tommson terug. BA en Face legden ook het geweer neer en stapten wat achteruit. Face stond nu tegen een wand aan, met daarnaast een deur die naar de badkamer leidde. Jennifer knikte naar Murdock en keek op haar horloge. "IK hoop dat Hannibal de tijd goed uit heeft gerekend ", zei ze en ging sluipend naar onderen. Murdock die bleef op wacht staan en praatte ondertussen tegen Billy en Kitty.

Jennifer ging ondertussen de hobbykamer. Face had een klein kastje naast hem staan en drukte stiekem op een knopje waarna er een brommerig geluid ontstond. Opeens ging in de wand een luik los en kwam daar een zelfgebouwd kanon uit. Het schilderij die er voor hing viel eraf.Jennifer had inmiddels het kanon gevuld met allemaal kroppen sla, waar Face voorhad gezorgd."Ik denk dat we beter kunnen duiken vinden jullie ook niet? ", zei Face plagerig en BA,Hannibal en Face doken op de grond. Jennifer vuurde de kroppen sla af en raakte soms iemand. Tommson en de handlanger zorgden dat ze weg kwamen al schietend en scheldend.Murdock hoorde het kanon en klom via een regenpijp naast het balkon omlaag."Ga hier weg!!!!", schreeuwde Tommson tegen de anderen en zou naar buiten rennen. Murdock stond pal voor hem in de deuropening en Tommson had de loop van het machinegeweer tegen zijn voorhoofd gedrukt. "Waar ga jij heen?. Je hebt Billy nog niet eens gedag gezegt. Dat is heel onfatsoenlijk",zei Murdock. Hannibal keek naar Face en die gaf een sigaar aan hem. "We houden niet van rotzakken en slijmballen zoals jou", zei Hannibal lachend en pakte de wapens af. "BA, bind ze vast".
Nadat ze vast waren gebonden keek Jennifer eens in haar huiskamer rond. "Oh nee. Moet je nou kijken. DIT IS MIJN HUISKAMER!!!", zei ze woedend en ook wel een beetje zielig. Ze keek in het rond en zag overal gaten in de vloer waar was geschoten.Gaten in het behang, gaten in de meubels, gaten in de ramen en zelfs gaten in het plafond.Ook lagen overal stukken sla en het was er één smerige bende. Ze liet haar schouders eens zakken en keek er somber naar. "Ach bekijk het zo", zei Face die en hand op haar schouder legde."We hebben die schurken tenminste. En zo erg is het toch ook weer niet??".Jennifer keek hem eens woedend aan en Face ging maar snel weg. Hannibal belde bij de buren aan en vroeg ze of ze de politie hadden gebeld. De naaste buren aan de rechterkant hadden gebeld. "En?", vroeg BA aan Hannibal toen die weer terug kwam."1 iemand heeft gebeld. Ongeveer 10 minuten geleden", zei Hannibal en BA ging direct mee naar de Van. Ba en Hannibal reden naar een kruising ongeveer 15 kilometer van het huis vandaan. Ze hadden aan de Van alle auto's er aan gekoppeld en de schurken zaten in de auto's vastgebonden.Toen Hannibal in de Van zat zei hij nog even,"i love it when a plan comes together", en BA lachtte een beetje. Op die kruising lieten ze ze achter en Hannibal schreef nog snel even een briefje.
Ongeveer 5 minuten daarna kwam Decker er met loeiende sirenes aan en las het briefje. Hij keek eens naar de stille weg die voor hem uit lag en kneep woedend het briefje fijn."Ik krijg je nog wel Smith".

De volgende dag:
"Sorry, maar we moeten nu echt gaan", zei Hannibal en stak alweer een sigaar op. "Ik begrijp het. Bedankt voor jullie goede hulp en ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen". Ze liepen allemaal naar buiten en BA ging vast in de Van zitten na Jennifer nog een hand te hebben gegeven. "Als ik ooit nog iets terug kan doen", zei ze en gaf Hannibal een heel klein zoentje op zijn wang. Hannibal lachtte lief en knikte, toen liep ook hij naar de Van en stapte in. Face keek haar even aan en zei,"niet meer boos?. Van wat ik gisteren zei". Jennifer lachtte een beetje en schudde haar hoofd. Ze gaf Face ook een klein kusje op zijn wang en nog een knuffel na. "Bye", riep Face en ging ook naar de Van. Jennifer zuchtte eens en keek naar Murdock. "Zul je goed voor Billy zorgen??", vroeg ze."Ja tuurlijk. En jij voor Kitty",zei hij. Jennifer knikte en toonde een klein glimlachje. "Ik zal je missen", zei ze somber en keek wat naar onderen. Murdock knikte ook wat somber en zei,"maar misschien kan ik je nog een keer opzoeken. Of ik stuur Billy". Ze knikte en slikte gauw wat tranen door. Ze gaf Murdock een kusje op het wang en Murdock gaf haar een kus terug. Somber liep hij naar de Van. Jennifer draaide haar om en liep naar haar deur. Murdock bleef halverwege staan. Opeens voelde Jennifer dat ze werd omgedraaid en ze werd gezoend door Murdock. Murdock keek haar nog even lieflachend aan en rende naar de Van waarnaar hij er in sprong.Jennifer lachtte breed en zwaaide ze uit. "Ja, misschien kom ik ze ooit nog eens tegen", zei ze zacht en dromerig.

THE END


Laatst aangepast door magnolia op 30-07-2007 16:57:44, in totaal 2 keer bewerkt

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

1melody6
BerichtGeplaatst: 03-07-2007 21:38:25  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 30-5-2007
Berichten: 1089
Woonplaats: amsterdam

is een leuk verhaal maar moet mijn naam erin??? Razz Razz Razz ( ik heet in het echt Jennifer )

_________________
R.I.P. Michael Jackson I Miss You 1958 - 2009
Ik doe verzoekjes (filmpjes maken) PM mij welke Tribute ik moet maken voor je ^_^
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
magnolia
BerichtGeplaatst: 03-07-2007 21:40:36  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

hahaha, dat wist ik niet. Maar ik ben eigenlijk Jennifer, maar ikke met een andere naam. Een soort nickname. Razz. deel 2 komt nog Wink

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
1melody6
BerichtGeplaatst: 03-07-2007 22:24:28  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 30-5-2007
Berichten: 1089
Woonplaats: amsterdam

heet je in het echt ook zo???

_________________
R.I.P. Michael Jackson I Miss You 1958 - 2009
Ik doe verzoekjes (filmpjes maken) PM mij welke Tribute ik moet maken voor je ^_^
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
magnolia
BerichtGeplaatst: 04-07-2007 14:11:56  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

Nee in het echt heb ik een vele moelijkere naam, en die moet ik ook wel vaak voorzeggen voor dat iemand hem echt te pakken heeft. Als je het echt wilt weten stuur dan ff een pm. Wink

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Flykie
BerichtGeplaatst: 10-07-2007 20:20:55  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Whahahaha leuk verhaal Very Happy
Mijn complimenten Wink

Ben benieuwd naar het volgende deel Very Happy

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Daphne
BerichtGeplaatst: 10-07-2007 20:27:20  Reageer met quote


Leeftijd: 41
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 13-4-2007
Berichten: 1401

Heel erg mooie verhaal

_________________
Face: Don't you smile at me like that. That's not even a real smile. It's just a bunch of teeth playing with my mind!


http://dirkbenedict1945.hyves.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
magnolia
BerichtGeplaatst: 11-07-2007 14:39:54  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

Er komt nog een deel hoor Wink

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Daphne
BerichtGeplaatst: 11-07-2007 16:55:36  Reageer met quote


Leeftijd: 41
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 13-4-2007
Berichten: 1401

Leuk verhaal Smile

_________________
Face: Don't you smile at me like that. That's not even a real smile. It's just a bunch of teeth playing with my mind!


http://dirkbenedict1945.hyves.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
magnolia
BerichtGeplaatst: 23-07-2007 16:43:31  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

Binnenkort komt het 4e en denk ik het laatste deel, maar ik heb nu vakantie dus ik weet niet wanneer ik het kan den. Ik hoop zo snel mogelijk,. Smile

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Daphne
BerichtGeplaatst: 23-07-2007 17:26:49  Reageer met quote


Leeftijd: 41
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 13-4-2007
Berichten: 1401

Ik ben helemaal benieuwd en wel spanned verhalen

_________________
Face: Don't you smile at me like that. That's not even a real smile. It's just a bunch of teeth playing with my mind!


http://dirkbenedict1945.hyves.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
shady
BerichtGeplaatst: 23-07-2007 21:43:53  Reageer met quote


Leeftijd: 29
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 21-1-2007
Berichten: 386
Woonplaats: Losser

Leuk verhaal. Very Happy
Ben benieuwd naar het volgende deel. Cool

_________________
Geslaagd voor mijn examens!!!

Face: Well the man did try hannibal.
Hannibal: Yeah, they always try, but they never learn, you see what they need is a plan.

www.shalinagirl.hyves.nl
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
Daphne
BerichtGeplaatst: 30-07-2007 18:16:03  Reageer met quote


Leeftijd: 41
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 13-4-2007
Berichten: 1401

Mooi verhaal hoor

_________________
Face: Don't you smile at me like that. That's not even a real smile. It's just a bunch of teeth playing with my mind!


http://dirkbenedict1945.hyves.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
magnolia
BerichtGeplaatst: 31-07-2007 20:39:06  Reageer met quote


Leeftijd: 31
Pros en Cons (wisselbeker)
Pros en Cons (wisselbeker)


Geregistreerd op: 28-4-2007
Berichten: 1144
Woonplaats: ergens in Friesland

dankje daphne Smile.

_________________

Face: Why does he always fall on the horn?
Hannibal: Beats me.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Daphne
BerichtGeplaatst: 31-07-2007 20:51:42  Reageer met quote


Leeftijd: 41
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 13-4-2007
Berichten: 1401

graag gedaan hoor Smile

_________________
Face: Don't you smile at me like that. That's not even a real smile. It's just a bunch of teeth playing with my mind!


http://dirkbenedict1945.hyves.nl/
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 2
Ga naar pagina 1, 2  Volgende
Ateamfans.nl forum index  ~  Fanfictie

Plaats nieuw bericht   Plaats reactie


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls
 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0