Ateamfans.nl forum index

SmartFeed Versie 1.22

Omdat je niet ingelogd bent op de site, kan je enkel abonneren op de lijst van publieke forums die hieronder getoond worden. Log in of registreer indien je je ook wilt abonneren op niet publieke fora.

Veel mensen zijn het gemak aan het ontdekken van syndicated newsfeeds. Als je newsfeeds gebruikt hoef je een site niet te bezoeken om zijn inhoud te lezen.
Een programma dat men een web aggregator noemt gaat nieuws halen van verschillende sites en biedt het je aan.

Sommige forums op deze site kunnen enkel door leden gelezen worden, of vereisen dat je je inschrijft bij de juiste gebruikersgroep. Normaal gezien zouden deze forums niet toegankelijk zijn als openbare newsfeed. Dit forum werd echter voorzien van SmartFeed. Dit is een phpBB modificatie die ingelogde gebruikers toelaat om zowel beperkte als onbeperkte forums te bekijken als newsfeed. Dit wordt gedaan door jezelf te authenticeren met een speciale URL die je kan creëren op deze pagina. Je selecteert de pagina´s op deze site die je interesseren en die je wil opnemen in je aangepaste newsfeed. Je kan het type newsfeed formaat kiezen dat je verkiest. SmartFeed ondersteunt de RSS en Atom protocollen. Zorg ervoor dat je het formaat kiest dat je nodig hebt. Door op de Genereer URL knop op deze pagina te drukken kan je de speciale URL zien die je zal gebruiken. Kopieer deze URL en plak hem in je newsreader om toegang te krijgen tot deze site met je newsreader.

Als newsfeeds en web aggregators nieuw zijn voor jou, raden we aan dat je deze of deze Wikipedia topic leest. Deze laatste is Engelstalig maar iets uitgebreider dan de eerste en bevat een link naar verschillende newsreaders die je misschien wil downloaden. Misschien geef je er de voorkeur aan om je newsfeeds te lezen via websites zoals Bloglines die voor dit doel gemaakt werden.

Als je niet geregistreerd bent op deze site kan je toch een newsfeed krijgen. Je kan dan wel enkel kiezen uit de lijst van openbare forums.
Alleen nieuwe topics tonen?
Newsfeeds moeten postings bevatten van deze forums:


 
 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0