Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk  <  BA online spel  ~  Hoe zitten de gevechten en sponsoring in elkaar?
Steven
BerichtGeplaatst: 06-09-2006 20:24:29  Reageer met quote


Leeftijd: 35
Admin
Admin


Geregistreerd op: 9-12-2004
Berichten: 1765
Woonplaats: Brugge

Vincent schreef:
Kan je nog wat extra informatie geven over bepaalde dingen?
Bijvoorbeeld bij de sponsor: krijg je dan bijvoorbeeld 3 dagen lang elke dag 13.000 euro? of ben je zelf 13.000 kwijt e.d.


Bovenaan de sponsorpagina staat deze tekst:
Quote:
Bij een gevecht kan je heel wat geld winnen, maar ook verliezen. Trainingen en naar de dokter gaan kost je ook veel geld. Daarom is het handig om je te laten sponsoren en zo een centje bij te verdienen.

Dus hierbij krijg je geld bij en zal je dus zeker geen geld verliezen. Je kan er nu voor kiezen om €5000 te krijgen als je je voor 1 dag laat sponsoren (dan staat 1 dag de banner van de sponsor op de homepagina van het spel) of je kan ook €13000 in één keer krijgen als je je 3 dagen laat sponsoren (en zo staat die banner van de sponsor dan ook 3 dagen op de homepagina van het spel). Als die 1 of 3 dagen zijn afgelopen, kan je je opnieuw laten sponsoren en zo weer geld bijkrijgen. Ik hoop dat het nu wat duidelijker is?

Vincent schreef:
En over hoe die gevechten precies in z'n werk gaan.

Bij "gevecht" kan je een andere speler uitdagen voor een gevecht en geld inzetten. Hiervoor moet je wel aan enkele voorwaarden voldoen (bv. genoeg geld en leven hebben, niet aan het trainen zijn...). Dan kom jij bij de andere speler in zijn "lijst met uitdagers" terecht. Als de andere spel jouw uitdagen accepteert begint het gevecht. Een gevecht duurt een half uur. Hoe meer spierkracht en leven je hebt, hoe meer kans dat je wint. De winnaar krijgt extra spierkracht en het ingezette bedrag. De verliezer verliest het ingezette bedrag en krijg 10% leven. Duidelijk?
Als je wint KAN je spierkracht bijwinnen. Dit kan ook als je verloren bent. Dit hangt van meerdere dingen af, zoals de sterkte van je tegenstander.
Bij een training krijg je ook spierkracht bij:
lichte training: 1 tot 3
normale training: 2 tot 5
zware training: 4 tot 7

Ik zal nog proberen het spel te veranderen zodat het gemakkelijker is om te spelen en te begrijpen. Anders schrijf ik wel eens een handleiding. Maar normaal, als je alle pagina's wat uittest en de teksten leest, zou alles duidelijk moeten zijn.

_________________
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger

Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 1
Ateamfans.nl forum index  ~  BA online spel

Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls




 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0