Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie  <  Fanfictie  ~  Bowling Mad Murdock

Wat vond je ervan?
Goed
100%
 100%  [ 3 ]
Kan beter
0%
 0%  [ 0 ]
Niet goed
0%
 0%  [ 0 ]
Totaal aantal stemmen : 3

RollerCoaster
BerichtGeplaatst: 31-10-2009 11:55:12  Reageer met quote


Leeftijd: 32
Korporaal
Korporaal


Geregistreerd op: 6-6-2009
Berichten: 38
Woonplaats: De Panne

Bowling Mad Murdock

Starring
John “Hannibal” Smith
Templeton “Faceman” Peck
“Howling Mad Murdock”
And
B.A. Baracus

Also starring
William “Bowling Bill” Benson sr.
Daisy Benson
Billy Benson jr.
Luciano Giovanno
And
Paul “The Kingpin” Piercer

Based on characters created by Frank Lupo en Stephen J. Cannell
Written by Steven De Wilde

William Benson (Bowling Bill voor de vrienden) runt met dochter Daisy en zoon Billy een bowlingzaal. Benson's Bowling heet het. Opeens verschijnen mannen van Paul "The Kingpin" Piercer, die vele bowlingzalen bezit (vandaar de naam Kingpin, pin is trouwens Engels voor bowlingkegel). Die mannen eisen dat William verkoopt aan Kingpin. Maar Will weigert waarop het tuig de zaak vandaliseert. William weet nu wat hij te doen staat, het A-Team inhuren. Die avond gaat hij met zijn familie naar een kermis (met barbeque). Ze stoppen even langs bij het hotdogkraampje. De verkoper blijkt Hannibal verkleed te zijn; hij doet zijn vermomming af. "You just hired the A-team!" zegt hij. De Bensons hun problemen zijn nu voorgoed opgelost.

Voordat ze kunnen beginnen, moeten ze nog eerst Murdock bevrijden uit het psychiatrisch ziekenhuis (zoals gewoonlijk). Die dag word er een sportdag gehouden voor de patiënten, dit brengt Hannibal op een idee die ze later kunnen gebruiken. Hannibal en Face gaat naar het ziekenhuis en doet alsof ze sportbazen zijn en ze willen Murdock dat voor hem komt werken. Ze weten gemakkelijk Murdock (die aan het bowlen was met de andere patiënten) vrij te krijgen. Het team is weer volledig. Terug bij Benson's Bowling: Hannibal, verkleed als rijke cowboy en met een echte Amerikaanse accent neemt voorlopig de zaak over, en laat de omgeving geloven dat de zaak nu overgenomen is. Dit trekt natuurlijk de aandacht van de Kingpin die ,zoals hij deed bij de vorige eigenaars, een voorstel doet. Hij zou graag de volgende dag een deal met Hannibal. Natuurlijk slaat hij deze niet af, het hoort bij zijn "plan"...

De volgende dag gaat Hannibal naar Kingpin zijn bowlingzaal, naar zijn kantoor. Terwijl Hannibal op de grote baas wacht, plant hij een microfoontje in Kingpin zijn telefoon. Dan komt bij de baas binnen, hij vertelt dat hij bereid is om een miljoen dollar te betalen als Hannibal zijn bowlingzaal verkoopt. Hannibal vraagt of hij één dag mag nadenken en hij krijgt die ook. Terug bij Benson, het team luistert Kingpin zijn telefoon af. Nu weten ze waarom Kingpin al die bowlingzalen wilt. Hij werkt samen onder één hoedje met Giovanno, de beruchte drugsbaron. Kingpin moest van hem zakjes cocaine verstoppen in bowlingballen. Giovanno zou deze week vrijgelaten worden door de rechter wegens gebrek aan bewijzen (met bewijzen bedoelt men de zakjes cocaine) en hij komt de zakjes opeisen.

De volgende dag komt de Kingpin met enkele mannen naar Bensons Bowling en vraagt of Hannibal al een keuze gemaakt. Hannibal zegt dat hij een keuze gemaakt heeft: het is nee. Kingpin word boos en stuurt mannen op het team af. Maar het A-team zou geen A-team als ze die kerels niet zouden aftuigen. Kingpin dreigt dat hij Benson's bowlingzaal zal krijgen.

Zoals in het begin vermeld werd, Hannibal kon Murdock, die aan het bowlen was met de andere patiënten, goed gebruiken. Dat doet hij nu: Murdock speelt een wereldberoemde topbowler en Face als zijn manager. Ze gaan met Hannibal en BA naar één van de kingpin zijn bowlingzalen. Terwijl Murdock de ene strike na de andere binnenhaalt (hij kan heel goed bowlen). Gaan Hannibal en BA, in het geheim, naar de opslagplaats en controleren de bowlingballen. Ze ontdekken vele zakjes cocaine.

Als het team terugkeert naar Benson's bowling ontdekken ze dat de Kingpin de familie Benson ontvoert hebben. Ze besluiten om de Kingpin voorgoed uit zijn stoel te lichten. Na hard werken hebben ze een kanon gemaakt dat bowlingballen afschiet. Met dit kanon gaan ze naar de Kingpin, die dreigt dat dit hun laatste kans is om hun bowlingzaal te verkopen, zoniet gaat de familie Benson eraan. Het team kent het woord "overgeven" niet en schieten bowlingballen naar de schurken (Dat doet zeer). Kingpin, die als laatste overblijft, probeert in zijn limousine te ontsnappen, maar Murdock gooit een handgraat onder de auto die ontploft. STRIKE! Kingpin komt er ongedeerd uit, maar word gearessteerd. En door zijn getuigenis blijft Giovanno in de cel. I love it when a plan comes together!

Terwijl Hannibal en Face afscheid nemen van de Bensons, leert Murdock BA bowlen. Murdock kan misschien goed bowlen, maar goede bowlinstructeur is hij niet. Hij zeurt steeds tegen BA dat hij niet goed kan bowlen, en als hij (per ongeluk) een bal op BA's voet laat vallen, grijpt BA Murdock en schuift hem over de bowlinglaan en recht tegen de kegels. STRIKE!

THE END
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Flykie
BerichtGeplaatst: 31-10-2009 12:28:39  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Hey RollerCoaster,
Leuk verhaal Very Happy, vooral het laatste stuk haha Very Happy.
Ben benieuwd naar je volgende verhalen Wink.

Grtz,
Flykie

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
LuitenantTJ
BerichtGeplaatst: 31-10-2009 13:34:31  Reageer met quote


Leeftijd: 30
Sergeant
Sergeant


Geregistreerd op: 11-9-2009
Berichten: 53
Woonplaats: Uhm... dat moet ik nog eventjes uitzoeken!

gaaf verhaal Very Happy en erg grappig dat laatste Laughing

_________________


Wij zijn Friezen natuurlijk!! Very Happy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 1
Ateamfans.nl forum index  ~  Fanfictie

Plaats nieuw bericht   Plaats reactie


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls




 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0