Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk  <  Over Ateamfans.nl  ~  Gedragsregels op dit forum
Vincent
BerichtGeplaatst: 19-05-2007 19:58:51  Reageer met quote


Leeftijd: 39
Admin
Admin


Geregistreerd op: 25-1-2005
Berichten: 1730
Woonplaats: Enschede/Emmeloord

Beste forumleden,

Het zal niemand ontgaan zijn dat het forum van deze site de laatste maanden flink is gegroeid . Uiteraard zijn wij hier heel blij mee. Het brengt echter ook negatieve zaken met zich mee, waardoor wij genoodzaakt zijn om enkele gedragsregels in te stellen. Hierdoor zal het voor iedereen fijn blijven om het forum te bezoeken.

Deze regels zijn niet enorm streng en velen zullen zich reeds al aan deze regels houden. Lees de gedragsregels door, wij gaan er bij overtredingen van uit dat iedereen deze kent.

Gedragsregels Ateamfans forum

Behandel elkaar met respect. Uitschelden is niet iets waar een Ateamfan zich schuldig aan hoort te maken, bij schelden word het scheldwoord verwijderd, mocht een lid scheldwoorden en/of beledigende posts blijven posten dan krijgt dit lid een officiele waarschuwing van een van de admins. Past dit lid zijn gedrag daarna niet aan dan kan deze van het forum worden verwijderd.

Wil je iemand een persoonlijke vraag stellen, of gegevens zoals telefoonnummers adressen etc. met elkaar uitwisselen doe dit dan in een pm, mocht iemand dit soort gegevens posten op het forum dan verwijderen wij deze uit veiligheidsoverwegingen. Word je door een onbekende benaderd die om privé gegevens vraagt, geef dit dan niet zomaar af. Denk altijd eerst aan je eigen veiligheid en bescherm je privacy. Wij zijn nooit aansprakelijk te stellen. Als je wordt lastiggevallen, meld het dan bij de admins.

Non posts zoals enkel het posten van een smilie of één enkel woord als bijvoorbeeld jaaaaaaaa , hoera, jippie, mmmm, geweldig zijn niet (meer) toegestaan op dit forum. Non posts worden door admins en/of mods zonder opgaaf van reden verwijderd. Zorg dus dat je in je post iets nuttigs meldt. Het gaat er niet om DAT je post, het gaat er om WAT je post. Dit om het forum interessant, overzichtelijk en leesbaar te houden voor iedereen. Blijft een lid toch dit soort non posts posten, dan krijgt deze een officiele waarschuwing van een van de admins. Mocht na deze mail het gedrag niet aangepast worden, dan bestaat de mogelijkheid dat het lid van het forum verwijderd wordt wegens storend gedrag.

Heb je een klacht over een post van een mede gebruiker, stuur dan een pm of een email naar een van de moderators of de admins. Zij zullen dan de klacht oplossen en je helpen, hiervoor zijn zij immers aangesteld. Ga niet zelf uitvoerig in discussie, en besteed er verder geen aandacht aan. Wij zijn ervoor om dit soort dingen aan te pakken en op te lossen. Als iemand die geen moderator is zich als moderator gaat gedragen word het voor de andere leden van het forum erg vervelend.

Als je een onderschrift in je topics plaatst, houdt er dan rekening mee dat je bericht het belangrijkste is. Wil je een plaatje in je onderschrift, zorg dan dat deze klein en subtiel blijft. Hetzelfde geldt voor een tekst als onderschrift. Maak daar a.u.b. geen lange verhalen van.
Zorg er dus voor dat je onderschrift niet te groot wordt. Het moet de aandacht niet afleiden van je bericht.

Een onderschrift mag bestaan uit een plaatje dat ongeveer maximaal 12cm lang en maximaal 2,5 cm hoog mag zijn of je onderschrift mag bestaan uit een tekst van twee regels groot die onderelkaar staan. Hierin mag één link naar een andere site staan.

Ook mag je onderschrift bestaan uit een combinatie van een plaatje en een tekst. Indien je een plaatje in combinatie met een tekst plaatst zet dan de tekst ONDER je plaatje en laat deze dan bestaan uit 1 regel tekst waarin je bijvoorbeeld een quote en/of één websiteadres mag plaatsen.

Het is niet toegestaan in het forum te vragen om downloads van afleveringen van het A-team of deze aan te bieden, dit daar er copyright rust op de afleveringen van het A-team en A-team fans in overtreding zou zijn als zij verspreiding van illegale downloads en kopieen mogelijk zou maken. Tevens zijn wij hier ook gewoon uit principe op tegen. Alle afleveringen zijn gewoon legaal, op dvd, verkrijgbaar.Indien mensen toch om downloads vragen of deze aanbieden dan worden deze posts en/of topics verwijdert.

Wij hopen dat iedereen met deze regels kan leven, en dat iedereen zich er aan zal houden.

groeten,
Ateamfans.nl crew
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger
Vincent
BerichtGeplaatst: 16-06-2007 19:41:49  Reageer met quote


Leeftijd: 39
Admin
Admin


Geregistreerd op: 25-1-2005
Berichten: 1730
Woonplaats: Enschede/Emmeloord

Update:
Zojuist is er nog een regel bijgevoegd over het beleid van ateamfans.nl over het downloaden van afleveringen.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail MSN messenger

Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 1
Ateamfans.nl forum index  ~  Over Ateamfans.nl

Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls




 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0