Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Plaats reactie  <  Algemeen  ~  Oud liedje van The A-Team
GMC Truck
BerichtGeplaatst: 31-07-2007 12:25:28  Reageer met quote


Soldaat
Soldaat


Geregistreerd op: 29-7-2007
Berichten: 12
Woonplaats: Limburg | Belgium | Europe

Kent er iemand van jullie het nummer: The B.A. Theme From The A-Team? Smile

Dit is een nummer uit 1984. Het is gemaakt door een Nederlands orkest dat zichzelf The Dream Orchestra noemt.

Toen The A-Team (uitgezonderd George Peppard) in de jaren '80 op bezoek zijn geweest in Nederland, was Mr. T zo verbaasd van de overweldigende opkomst van fans, dat hij alleen Whaaauw kon zeggen. Je kan dit ook nog zien op de beelden die de TROS toen gemaakt heeft. The Dream Orchestra heeft die "Whaaauw" gebruikt om er een nummer van te maken dat gebaseerd is op the tune vande serie. Dit liedje is destijds op vinyl single geperst, en ik heb dat hier nog liggen Very Happy (Neen, het is niet te koop, zelfs niet voor een heleboel geld).

Ik heb gisteren een scan gemaakt van de single hoes en zou deze graag met jullie willen delen omdat ik het nog nergens op de site heb zien staan. De A en B kant van de single zijn trouwens hetzelfde.

Mijn oude platendraaier heb ik ook nog eens uit de kast gehaald, en heb het nummer opgenomen met mijn PC. Het plaatje kraakt en knarst langs alle kanten omdat ik het jaren geleden heel veel gedraaid heb. Er is dus nog wel wat werk aan om het op te poetsen en terug beluisterbaar te maken. Maar met de hulp van m'n gespecialiseerde apparatuur krijg ik er vast en zeker nog iets van gemaakt.

Ook dit wil ik eventueel met jullie delen, maar enkel en alleen als het hier op deze website beschikbaar is voor iedereen die zich aangemeld heeft. Ik kan het moeilijk zelf naar iedereen gaan sturen. Ik weet dat dit normaal gezien niet mag en blah, blah, blah! Maar met braaf zijn kom je nergens. De wereld is aan de durvers. Kijk maar naar The A-Team. Zij zijn soms ook stout! Laughing

Dus als iemand van de forum administrators me een Privé Bericht zou kunnen sturen? Dan zullen jullie het een dezer dagen wel op de site vinden. Dancing
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht

Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 1
Ateamfans.nl forum index  ~  Algemeen

Plaats nieuw bericht   Plaats reactie


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls




 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0