Ateamfans.nl forum index
Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk  <  A-Team Melee  ~  A-TEAMMELEE 16: WHEELS AND DOLLARS
Sharey
BerichtGeplaatst: 20-09-2009 18:46:40  Reageer met quote


Leeftijd: 59
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 27-4-2008
Berichten: 1558
Woonplaats: Tilburg

Hallo A-Teamfans,

Het is zover, we gaan aan een nieuwe melee beginnen, de 16e alweer.
Het startverhaal WHEELS AND DOLLARS is verzonnen door Flykie en er hebben zich 5 deelnemers aangemeld, die ieder al meteen met 2 rollen zullen beginnen.
We hebben in melee 16 met 3 partijen te maken: het A-Team en de hulpvragers, de boeven en natuurlijk de militaire politie.
Het startverhaal nodigt uit om slimme tactieken te bedenken en doortrapte streken te leveren, zodat de verschillende personages hun handen vol zullen hebben aan het uitvoeren van hun plannen.
Ik wens de deelnemers heel veel succes bij het schrijven en ons meleepubliek heel veel plezier bij het lezen van melee 16.

PRAKTISCHE ZAKEN M.B.T. MELEE 16

* Iedereen leest de spelregels door bij het opstarten van de nieuwe melee.
http://www.ateamfans.nl/forum/a-team-melee-spelregels-t617.html

* De aanmeldtopic wordt bij aanvang van de melee zijlijntopic.
Hier stel je elkaar vragen, meld je wanneer je een tijdje niet kunt posten, schrijft de meleemoderator aanwijzingen, enz.
Lees de berichten die hier worden geplaatst zodat je op de hoogte blijft.

*Deelnemers schrijven maximaal 3 posten per dag.
In één post mogen meer rollen worden gezet. Je zet de naam van de rol boven de tekst in hoofdletters of in dikke letters.

* De posten worden geschreven in fatsoenlijke taal en er worden leestekens gebruikt om de teksten voor iedereen leesbaar te maken.
Als je snel een post wilt sturen is dat o.k,, maar kijk je tekst even na als hij geplaatst is. Iedere deelnemer kan met de BEWERKKNOP de tekst bewerken, dus taalfouten weghalen en ontbrekende leestekens plaatsen.
Voor vragen hierover kun je terecht bij de meleemoderator.

* Ik houd van elke speldag bij hoeveel posten er zijn gestuurd en wat de laatste van de dag is.
Bij de vorige melee bleef ik heel vaak tot middernacht "op post", wat me een enorm slaapgebrek opleverde. Om dit nu te voorkomen heb ik besloten om de meleedagen van 23.00 tot 23.00 uur te laten lopen. Dus alles wat na 23.00 uur wordt gepost, telt mee voor de volgende dag.

STARTVERHAAL WHEELS AND DOLLARS.

Het A-Team krijgt de opdracht om een valsspeler in een casino op te sporen, de man heeft al voor 5 miljoen dollar bij elkaar verzameld. Als ze de valsspeler hebben opgespoord, blijkt het een undercover soldaat te zijn van kolonel Decker zijn leger. Een perfecte val waar het team dus intrapt. Het team wordt gearresteerd door een goed plan van Decker. Hij denkt zijn rivalen nu eindelijk te hebben gevangen.
De volgende dag is het team echter al verdwenen.
Het is Decker een raadsel... door wie is het team bevrijd of zijn ze er zelf in geslaagd om te ontsnappen?
Als het team eenmaal in het appartement van Face is, treffen ze een nieuw verzoek tot hulp aan. Zou dit ook een val zijn? Of is dit toch een serieuze melding van iemand in de problemen?
Hannibal besluit contact op te nemen met de vrouw die de brief heeft geschreven. De melding blijkt serieus.
Haar vriend doet gedwongen mee aan illegale straatraces om voor het prijzengeld drugs te kopen voor zijn baas. De drugs worden vervolgens het land uitgesmokkeld en voor hogere prijzen in het buitenland verkocht.
Elke keer als Arthur weigert mee te doen, krijgt hij de nodige dreigementen naar zijn hoofd, wordt hij in elkaar geslagen of wordt een familielid van hem ontvoerd en vervolgens half dood achtergelaten.
Tijd om deze bende eens een les te leren.

ROLVERDELING

THE A-TEAM
Hannibal = Flykie
Face = Luitenant TJ / Beukie / Murdoockie
Murdock = Dark Pudding / Murdoockie / Go A-team / Murdoockie
B.A. = Dark Pudding / Murdoockie / Go A-team / Murdoockie

THE GOOD GUYS
Autocoureur Arthur = Flykie
Vriendin Melanie = Luitenant TJ / Sharey + Flykie

THE BAD GUYS
+Bendeleider Jerryl
Opvolger van Jerryl > Bendeleider Jones = Sharey
Bendeleidster Lucy = Sharey
+Piloot Judd
+Piloot Joshua
+Joker
+Jeff
+Vriend van Lynn Daniël=boef Jack = Murdoockie / Sharey
Jerrath = Murdoockie
Boeven Jason / Jake / Jim / Jacob = Sharey
Zoon van Jerryl: J.J. = Sharey

BRITSE GEHEIMAGENTEN
Lynn = Murdoockie
+Ralph = Murdoockie
M + Amanda = Murdoockie

MILITAIRE POLITIE
Kolonel Roderick Decker = Stefanie.
Captain Crane = Stefanie
Sergeant Ingrid = Sharey
Leonardo en Simon = Flykie

INVULLING VAN DAGEN (Niet vanaf het begin van de melee!)

* Decker komt als zakenman op de kazerne + verhoor van Lucy + overleg A-team/mp's + het gevecht op het landgoed + Ingrid en Crane vinden vergiftigde Lynn + Decker raakt gewond en gaat met Ingrid naar ziekenhuis + de vernietiging van de ondergrondse ruimten van de bende + Jake neergeschoten door Murdock en Jones door Crane + B.A. en deze 2 bendeleden worden opgenomen in het ziekenhuis + Arthurs training + het piepende horloge van Jerryl Junior in Engeland + de zoektocht van Ingrid naar privéklinieken + A-team slaapt in ziekenhuis... = EEN DAG.

* Nachtelijk bezoek van Decker aan Lynn + bezoek van A-team aan Decker + J.J. komt aan in Amerika + J.J. bezoekt Lucy op de kazerne en Jake en Jones in het ziekenhuis + mp's vertrouwen J.J. niet + Ingrid bezoekt Decker en ziet J.J. in ziekenhuis = EEN DAG.

*Hannibal en M bij Lynn + Lynn krijgt tegengif + Crane op bezoek bij Decker + J.J. bezoekt Jason in kuuroord + Decker en Ingrid winnen 3 miljoen = EEN DAG.

* Decker oefent op de gang met lopen + Hannibal bezoekt Arthur en Melanie + Crane, Ingrid, mp's en Hannibal hebben overleg over 'de advocaat' + Hannibal bezoekt Lucy's huis + J.J. en Jason observeren de kazerne en gaan naar Lucy's huis = EEN DAG.

* Decker mag naar huis + Paula 'regelt' handtekeningen + overleg Hannibal en mp's over foto van J.J. + J.J. bezoekt Jake in ziekenhuis + J.J. en Jason kapen een arrestantenwagen + Lynn en J.J. in hetzelfde hotel + Jason wordt ontdekt door mp's/ gevecht in bos + J.J. naar kuuroord + J.J. en Jason naar kazerne + Paula bezoekt kazerne/Jim = EEN DAG.

* Hannibal slaapt in ziekenhuis + Hannibal en Lynn in de stad + Hannibal begint een verhoor + Crane en Ingrid verhoren Jason en J.J. + Decker gaat naar de bank + J.J. wordt vrij gelaten + Jacob Spencer (bankbediende) ontvoert Decker + J.J. en Jacob lokken Hannibal naar de bank + Hannibal wordt ontvoert naar het landgoed + Simon pikt vluchtende Decker op + Jacob zoekt Decker + Decker onwel op de kazerne / gaat naar ziekenhuis + Ingrid en Crane naar ziekenhuis + Team en Lynn zoeken/vinden Hannibal + Hannibal naar ziekenhuis + team en Lynn slapen in de VAn = EEN DAG.

Hannibal herstelt en voegt zich bij team en Lynn + Hannibal gaat als deurwaarder opstap + Simon en Leonardo pakken Jacob op + Crane en Ingrid gaan naar de bankdirekteur + J.J. bezoekt de ondergrondse ruimten op het landgoed + Ingrid en Crane en Hannibal verhoren Jacob + Decker fysioot er op los + Team en Lynn gaan achter J.J. aan/gevecht bij het hotel + J.J. vlucht verkleed als vrouw met de taxi naar kuuroord = EEN DAG.

Slecht weer in de stad, bij kuuroord en op het vakantiepark + Jason helpt parkbaas met verlichting en met opruimen van stormschade + Decker oefent met fysiotherapeut en mag naar huis + Lynn wordt meegenomen door M + Mp's gaan op kuuroord zoeken naar J.J. + gevecht op loodszolder + Ingrid en Crane en Decker in de ziekenboeg + Jason en Paula 's avonds naar een andere staat waar Jason wil gaan solliciteren = EEN DAG.

Nachtelijke herrie door J.J. in gevangenis + Jim bereid een ontsnappingspoging voor + A-team en Ingrid op bezoek bij Jones in het ziekenhuis + A-Team op bezoek bij Lynn + Crane, Decker en Ingrid zoeken naar Paula + Jake solliciteert bij een beveiligingsbedrijf + Jim bereid een ontsnappingspoging voor + Ingrid en Crane laten Tim en Roger posten bij Paula's flat + gesprek Jake en Paula + Arthur gesprek met jurist = EEN DAG.

Lynn praat met M en advocaat + gesprek Face en Murdock + Paula's buurvrouw ontmoet mp Tim + Crane breekt in bij Paula + Arthur op de kazerne + Jakes eerste werkdag + Ingrid, Crane en Decker gaan samen naar de rechtbank + Jerryl gaat met bewakers naar de rechtbank + zitting in flashbacks + crisis tussen Ingrid en Decker + A-Team bevrijdt Deborah + Team en Deborah gaan naar M = EEN DAG.

's Nachts breekt Jim uit + Lucy ontsnapt + Jim wordt weer opgepakt + Decker verlaat de kazerne + Ingrid en Crane zoeken Lucy / herdershond Rex vindt haar + A-Team betrapt de slechte collega's van Lynn bij M's huis + Jakes tweede werkdag / Paula met gewond kind naar ZH + Lynn wordt lid A-Team + Decker zoekt een huis + Ingrid krijgt een brief van Decker + Crane en Ingrid begeleiden gevangenentransport + Ingrid en Crane vinden Decker + Decker koopt een huis + Ingrid en Decker kijken in nieuw huis/gesprek + Jim en Lucy worden naar gevangenis gebracht en leren broer van Joker kennen + Hannibal en Arthur bezoeken de bank en leggen geslag op het geld van Octopusbende + Hannibal en Arthur bezoeken Jacob Spencer in de mp-gevangenis + Lynn en rest A-Team stelen dossiers op de kazerne + m'p's sporen A-Team op + Commandoteam overmeestert A-Team en brengt ze naar staatsgevangenis = EEN DAG.

A-Team ontsnapt uit staatsgevangenis + bezoek van generaal aan Decker + verhoor van soldaat Leonardo door Crane, Decker en generaal + verhoor Jason door Crane en Ingrid + Dokter Peterson bezoekt Decker + Ingrid en Crane gaat Jake zoeken op bendelocaties + Ingrid en Crane in gevaar in het pakhuis + Paula ander kapsel / Jake krijgt aanbieding voor buitenlandse klus + Decker, Arthur, Melanie en mp-soldaten redden Crane en Ingrid + Melanie zorgt voor Ingrid + hereniging Ingrid en Decker + overleg A-Team met Lynn/collega's + Ivan bedreigt Jim en Lucy = EEN DAG.

Ingrid en Arthur hebben gesprek op de kazerne/Ingrid belt jurist + A-Team observeert de kazerne + Simon praat met generaal/generaal laat Leonardo vrij + Ingrid en Decker bezoeken woonboulevard + A-Team en geheimagenten stelen dossiers uit de kazerne/verdoven mp's/vluchten tijden explosies + Decker en Ingrid vinden bewusteloze mp's en chaos in kantoren + Leonardo gaat op onderzoek uit + Hannibal en Lynn bezoeken Lynns huis en schakelen Leonardo uit + csi-team onderzoekt sporen in de kantoren + in de staatgevangenis valt Ivan de octopusleden lastig + Simon, Decker, Crane en Ingrid schieten Leonardo te hulp + Leonardo/Simon/Decker in ziekenboeg + Paula en Jake bereiden hun reis naar het buitenland voor = EEN DAG.

Jake en Paula vliegen met privéjet naar het buitenland + Ingrid heeft schiettraining en conditieloop in het bos + Decker en Crane kopen spullen voor het nieuwe huis + Ingrid laat tekeningen maken om Jake mee op te sporen + Simon geeft Leonardo een training en ze voeren een serieus gesprek met elkaar + Hannibal vraagt Lynn ten huwelijk + Hannibal en Lynn voeren serieus gesprek in de regen + Crane wordt humeurig + Ingrid en Crane voeren serieus gesprek op zijn kantoor + Ivan valt Lucy aan, maar wordt betrapt door een collega + Decker nodigt Crane uit voor een borrel / Simon en Leonardo schuiven even later aan + Ingrid lokt de generaal bij de aangeschoten mannen weg + A-team en Lynn hebben ontspannen avond bij open haard + Decker en Ingrid versturen samen faxberichten + A-Team regelt een vakantie + Melanie en Arthur bellen het A-Team op om ze uit te nodigen voor Melanies verjaardag = EEN DAG.

Decker heeft therapie bij dr. Peterson + Ingrid ontvangt faxberichten / belt 1 bedrijf op / belt jurist + baas waarschuwt Jake voor opsporingsbericht / Jake biecht zijn bendeverleden op + Melanie is jarig + Ingrid, Simon, Leonardo en team mp's arresteren A-Team en Lynn op Melanies verjaardag + A-Team krijgt een preek van Ingrid / wordt weer vrij gelaten + Team en Lynn gaan terug naar Arthur en Melanie / vieren alsnog verjaardag met barbeque + A-Team en Lynn gaan met vliegtuig naar Parijs + Ingrid en Crane bezoeken Jones in het ziekenhuis + Roderick laat de vloeren leggen in zijn huis + Lynn leest brief van M die haar echte moeder blijkt te zijn + Ingrid en Roderick gaan samen naar Melanies verjaardag / gesprek met Arthur en Melanie / met vieren naar het nieuwe huis / Arthur wordt lastig gevallen op weg naar huis = EEN DAG.

Jones uit het ziekenhuis / Jason en Jones samen naar de gevangenis + Jones raakt gewond en ziek in de gevangenis + Ingrid, Decker, Crane en jurist Robert ondervragen bendelid Jacob Spencer over prijzengeld van Arthur en Octopusrekening + Arthur rijdt en wint een belangrijke race + Jurist Robert, Arthur, Decker en Crane regelen met bankdirekteur teruggave prijzengeld Arthur + Ingrid ontfermt zich over de gewonde en zieke Jones / wacht met Jones in haar armen op de dokter bij Lucy + Ingrid in ziekenzaal bij Jones / Decker jaloers op Jones + Decker praat met Peterson tijdens de therapie + Lynn en team openen een franse bankrekening + Ingrid en Decker praten jaloersheid uit / Crane, Decker en Ingrid stellen aanklachtenlijst samen + Simon en Leonardo gaan op bezoek bij bedrijf waar Jake werkt / komen 's nachts pas terug = EEN DAG.

Baas van Jake waarschuwt Jake in Rusland / Jake werkt nog een dag voor de klant / Paula bereid vluchten voor + Decker, Crane, Ingrid, Simon en Leonardo vliegen naar Rusland / gaan met een tolk naar Rostov aan de Don / Jake moet voor verhoor mee naar Amerika / mp's, Jake en Paula vliegen terug naar Amerika + Simon en Leonardo verhoren Jake + Jake wil Arthur spreken + confrontatie in verhoorkamer Arthur en Jake, Melanie en Paula + vrijlating Jake + Jake en Paula vliegen naar andere staat, terug naar baas, slot Jake en Paula. + breuk tussen Octopusbendeleden in de gevangenis + Hannibal schiet Decker in been + Hannibal en Lynn en Van naar cruiseschip + Ingrid, Crane vliegen en Simon, Leonardo varen naar het cruiseschip + Lynn ontmaskert een franse geheim agent = EEN DAG.

Simon, Leonardo en Angelique komen met de kustwachtboot naar het cruiseschip + Decker komt met een helikopter naar het cruiseschip + Lynn ontdekt Ingrid + ruzie Smith en Ingrid + gevecht Smith en mp-soldaten + Smith en Lynn vluchten van cruiseschip, nemen Van mee op veerpont + Ingrid verstopt zich in Van en schakelt Smith uit +


Laatst aangepast door Sharey op 21-03-2010 12:12:48, in totaal 14 keer bewerkt

_________________
Verhaal van de maand = Het jaar rond Fanfictie in the picture!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger

Sharey
BerichtGeplaatst: 20-09-2009 18:55:49  Reageer met quote


Leeftijd: 59
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 27-4-2008
Berichten: 1558
Woonplaats: Tilburg

Hallo deelnemers,

Om de melee overzichtelijk te openen is hier de startpost, zodat iedereen weet met welke scene we beginnen.
Succes en veel plezier.

Sharey
Meleemoderator

WHEELS AND DOLLARS

In het casino The Golden Coin zit meester valsspeler Jerryl in zijn handen te wrijven: hij heeft vanavond zijn grote slag geslagen en neemt dadelijk zijn 5e miljoen in ontvangst.
De mannen van het A-Team lopen in nette pakken rond tussen de casinobezoekers en staan op het punt om Jerryl te ontmaskeren als valsspeler, want ze hebben eindelijk zijn truc ontdekt…
Buiten het casino staan kolonel Decker en zijn mp-soldaten op scherp. Zodra Decker van Jerryl het sein krijgt dat hij is opgepakt door het A-Team, zullen zij op hun beurt toeslaan…
Melanie pleegt het zoveelste telefoontje om er achter te komen waar ze het A-Team kan vinden…
Arthur maakt zijn auto in orde, hij moet vanavond weer racen, maar zou er het liefste zo snel mogelijk tussenuit knijpen…

Aan Flykie de eer om de eerste post te sturen.

_________________
Verhaal van de maand = Het jaar rond Fanfictie in the picture!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
Flykie
BerichtGeplaatst: 20-09-2009 19:01:36  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Nou daar gaat ie dan Wink.

Arthur:

Vanavond moest ik de zoveelste race gaan rijden. Ik was de auto aan het controleren en poetste hem nog mooi op Very Happy.
"Waarom rijd ik nog voor die sukkels, hebben ze nog niet genoeg" zei ik kwaad terwijl ik een steentje weg schopte.
Na het vele werk ging ik even zitten op de grond en leunde met me rug tegen de auto. "Is er geen manier om eruit te stappen, zonder een ontvoering of moord" dacht ik bij mezelf.
Ik keek naar de autosleutels en boog daarna me hoofd. "Nee, er moet een manier zijn om hier uit te stappen".
Dapper stond ik op, tot één van die gasten weer naar me toe kwam.
"Op een dag stap ik eruit en eis al dat prijzengeld terug, hoor je dat.
En dan verdwijnen jullie achter slot en grendel" zei ik.
Ik wilde niet laten blijken dat ik bang was, maar toen hij dichterbij kwam deed ik toch wel een paar passen achteruit.
Hij was overduidelijk niet gediend van mijn taalgebruik naar hem toe en ik kreeg al meteen een paar rake klappen en stortte in.
"Je rijdt die race, anders doen we je vriendinnetje wat aan" zei hij.
Hij trok me overeind en ik keek hem kwaad aan. "Oke, jij wint" zei ik.
"Meld je om 23;30 voor de race bij ons, je weet waar" zei hij.
Ik knikte en hij liep weg.

Hannibal

We keken elkaar aan toen we de opdracht kregen om een valsspeler in een casino op te sporen. "Dan zal je bij elke tafel, de boel in de gaten moeten houden" zeg ik met een zucht. Uiteindelijk gingen we allemaal akkoord en reden met het busje naar de casino. Het was er erg druk. Goed gekleed in onze pakken stapten we het casino binnen. "Oke, als je ook maar iets verdachts ziet dan communiceren en grijpen we die gozer" zei ik.
We liepen naar binnen waar een paar mensen ons al aankeken. Enige bekenden zagen we niet. Ik ging bij een pokertafel staan en keek naar het spel. Hier leek geen valsspeler aanwezig, maar het was wel een spannende pot. Na de spannende pot liep ik naar een andere tafel en kwam toen een vent tegen die nogal simpel de games won.
De omschrijving die in de brief stond klopte ook. Ik riep voor alle zekerheid al het team op om bij de tafel te komen kijken.
Na de oproep van het team bleef ik naar het spel kijken en vooral ook naar de gozer die met een smile het spel speelde.
Maar tegelijkertijd vond ik het ook een te simpele opdracht en keek om me heen. Alsof ik onraad rook. Ik werd er zelfs onrustig van.

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Dark.Pudding
BerichtGeplaatst: 20-09-2009 19:25:21  Reageer met quote


Leeftijd: 34
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 17-4-2007
Berichten: 1616
Woonplaats: Some where.. In a land full of Pudding

Murdock
**In het busje**
Ik haalde voorzichtig Jesse en Luna uit het bakje. Met alle tederheid lifte ik ze op tot op ooghoogte. Daar gaan we dan vriendjes; hier hebben we zo lang voor gezwoegd! Wacht! Zei ik terwijl ik naar mijn binnenzak wilde grijpen. Toen besefte ik dat ik mijn nette jasje aan had in plaats van mijn geliefde jas. Met enige frustratie, doch met beleid, haalde ik een klein strikje en een klein rood handtasje uit mijn zak. Deze plakte ik voorzichtig op Jesse en Luna. Zo nu zijn jullie ook helemaal mooi opgedoft voor vanavond! Tevreden keek ik naar ze, want wij zouden het vanavond helemaal gaan maken! Jah kleintjes! Wij worden rijk glimlachte ik breed, wij worden rijk!

B.A
Tegen wie praat je nu weer; bromde ik. Wederom ergerde ik me aan Murdock die blijkbaar weer iets nieuws tevoorschijn had gehaald. Hoe verzint hij het toch steeds?

Murdock
Kijk zei ik terwijl ik de dobbelstenen vlak naast het gezicht van B.A. hield; dit zijn Jesse en Luna; en ze gaan ons heeeeeel rijk maken!

B.A
Wat praat jij? Dat zijn gewoon twee doodnormale dobbelstenen met een strikje en met een lelijke handtas.. Face, kun je die dingen uit het raam gooien, voordat ik ze alledrie het raam uit gooi?

Murdock
Het feit dat B.A. tegen mij bromde deed veel verdriet en helemaal omdat hij Luna haar handtas afkraakte. Stil maar hoor kleintjes, hij meende het niet zo! Hij is dan wel tig keer groter dan jullie, maar stiekem is hij heel erg lief hoor!
Tot we aan waren gekomen bij het casino besteedde ik alleen aandacht aan Jesse en Luna, zodat zij de geestelijke klap die ze van B.A. kregen verwerkten en geestelijk voorbereid zouden raken op de roem en rijkdom die ze te wachten stond!
Helaas werd ik eenmaal binnen van tafel naar tafel gestuurd en hadden Luna en Jesse niet de kans gehad om te stralen zoals alleen dobbelstenen dat konden! Jullie krijgen je kans nog wel maatjes! Jullie krijgen je kans nog wel!
Uiteindelijk werden we met zijn allen naar een bepaalde tafel toegeroepen door Hannibal. Ik hield mijn Jesse en Luna in de aanslag, misschien dat ze eindelijk mochten?

B.A.
Murdock hield nog steeds niet op met praten tegen de dobbelstenen; maar ik besloot het maar te verbijten en het dus te negeren. toen we het casino binnenliepen vermeed ik hem dan ook direct en liep gelijk de andere kant uit. Achter de valsspeler was makkelijk te komen, want Hannibal riep ons al vrij snel bij elkaar. Met mijn beste pokerface ging ik bij de tafel staan om de man in de gaten te houden waar Hannibal subtiel naar verwees.

_________________
**sigh.. why is the taste of danger so sweet and the smell of impossible so attractive?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam MSN messenger
Sharey
BerichtGeplaatst: 20-09-2009 21:25:25  Reageer met quote


Leeftijd: 59
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 27-4-2008
Berichten: 1558
Woonplaats: Tilburg

JERRYL

De wijzers van m’n horloge zeggen me dat het half 10 is. Het eerste spel van vanavond is net klaar. Ik moest er even inkomen, maar heb toch kunnen winnen. Handenwringend wacht ik tevreden op de som geld die mij zometeen overhandigd zal worden. In een week tijd zo'n 5 miljoen winnen, ik heb slechtere weken gekend...
Dat ik vandaag niet helemaal in vorm ben, komt omdat we bezoek verwachten. Kolonel Decker heeft sterke aanwijzingen dat vanavond die lui, waar hij al jaren achteraan zit, zullen opduiken om hun slag te slaan. Ik hoop alleen maar dat ze dat niet al te letterlijk zullen doen…
Het duurt nog even voor het volgende spel aanvangt, ik kan nog wel even rustig achterover leunen. In de hoop dat ik er relaxed uit zie, kijk ik even rustig rond. De meeste gezichten ken ik wel. Rijke, oude mannen met bloedmooie rondborstige jonge dames aan hun arm. Eigenlijk zou ik van allemaal wel het adres willen weten, daar is vast wel wat te halen en anders nog wel wat te versieren… Ik grinnik om m’n eigen gedachten en ga maar weer goed zitten. Het spel gaat verder. Onopvallend tik ik 2 keer tegen m’n zegelring…

INGRID

“Hé, zusje, leuk je te horen! Hoe is het met je?”
Aan de andere kant van de lijn wordt er uitgebreid uit de doeken gedaan hoeveel zorgen ze zich maakt om haar vriend. Ik zou ook niet graag in haar schoenen staan. Ze moet elke avond maar weer afwachten of hij weer heelhuids thuiskomt. Arthur heeft als hobby autoracen. Op zich is dat natuurlijk niet zo’n veilige hobby als postzegels sparen, maar hij kent de kneepjes van het vak en maakt ooit weinig ongelukken. Maar als je gepushed wordt om voor criminelen te racen, wordt het een heel andere zaak. Zulke lui zijn gevaarlijker dan een racecircuit met scherpe bochten.
“Over een paar dagen heb ik verlof en kom ik je helpen. O.k.?”
M’n zus zoekt naar mensen die haar willen helpen om de problemen van Arthur op te lossen, maar ze kan ze niet vinden.
“Luister eens, zus, ik moet zo aan het werk, dus ik kan het niet zo lang maken.”
Terwijl ze me op het hart drukt dat ik voorzichtig moet zijn, vooral de orders van m’n kolonel moet opvolgen en niet de held moet willen uithangen, trek ik ondertussen m’n gevechtsplunje aan. Met de hoorn tussen m’n hoofd en schouder gedrukt stop ik m’n voeten in m’n legerkistjes, knoop ik m’n bloes dicht en zoek ik naar m’n pet. Waar heb ik dat ding nu weer gelaten?
“Ja, dat zal ik doen. Nee, dat zal ik niet doen. Ja, dat is goed. Tot over een paar dagen. Doei!”
Voor de spiegel doe ik m’n haren in een staart en stop ze onder m’n pet. Zo, klaar voor actie.
Gisteren zei kolonel Decker dat het om een oefening ging, vanmorgen verklaarde hij dat het vanavond menens gaat worden. Ik ben benieuwd wat ie voor ons in petto heeft...

Een uur later...
Kolonel Decker wees 10 man uit onze groep aan en nu staan we, zwaar bewapend, bij één van de vele casino's van L.A. We hebben The Golden Coin omsingeld en wachten nu op orders van de kolonel, die kontakt heeft met iemand daarbinnen. Maar wie we straks moet overmeesteren... het is me nog steeds niet duidelijk...

_________________
Verhaal van de maand = Het jaar rond Fanfictie in the picture!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
Stefanie
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 07:48:36  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 25-10-2007
Berichten: 880
Woonplaats: Somewhere

Decker:

'Okey, Daar gaan we dan. Dit is het plan en luister goed. We gaan gewoon allemaal in smoking naar binnen en dragen een pistool onder je jas. Kijk rustig een beetje rond waar het A-Team is. Ik wacht op het seintje van Jerryl en dan kunnen we naar binnen'.
In gedachten: 'Eindelijk na al die jaren ga ik ze dan eindelijk pakken' Twisted Evil

10 minutjes later:
'Ik krijg het seintje van Jerryl, het A-Team staat bij de tafel waar Jerryl aan het spelen is: dat is tafel 7. Kom naar binnen.
Fluisterend: 'okey en nu rustig verspreiden.'
Ik liep eerst naar de toiletten om mijn haar even goed in model te doen en liep daarna weer buiten. Ik keek een beetje rond kijkent waar de rest liep en Crane. Ik liep richting de tafel en ging achter Smith staan. Die keek niet om en Jerryl zag mij staan en gaf een knikje. Crane stond achter Face. en 2 anderen achter Murdock en B.A. Tegelijk pakten we onze pistolen en duwde die in de rug van alle 4 de A-Team leden.
'Zo Smith nu heb ik je en ga je rustig mee naar buiten' Twisted Evil
Hannibal: 'Okey, waarom niet, lijkt me wel gezellig, het werd hier toch al een beetje saai.'
'Geen grote mond, Smith, anders zwaait er wat.' zei ik tegen hem.

We liepen rustig naar buiten en daar stond het mp busje al klaar om het team in te laden.
'Okey Smith, en nu loop je rustig het busje in anders....'

_________________

www.youtube.com/JamesBondTeam
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Flykie
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 16:53:14  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Hannibal

We stonden allemaal bij een MP busje als Decker tegen me zegt dat ik in het busje moet stappen... anders....
"Anders wat" zei ik tegen Decker terwijl ik bij de jeep stond.
Ik draaide me om en af hem een harde dreun.
"Dat had ik nou altijd al willen doen" zei ik met een glimlach Very Happy.
Ik pakte Decker zijn pistool af en rende naar de vrije rechterhoek die ik vanuit me ooghoek zag.
De kans tot echt ontsnappen zat er niet meer in, als 2 soldaten me hardhandig tegen de grond duwen.
"Laat ik nou toevallig getraind zijn door BA" zei ik terwijl ik met al me kracht probeerde uit hun greep te komen.
Dat lukte na veel moeite ook en ik stond weer. Ook Decker was weer opgestaan maar had een pistool van Crane gekregen.
Decker schoot als eerste en miste me doordat ik net opzij sprong. Ik keek verbaasd naar hem toen hij schoot.
Maar voor ik er erg in had schoot hij nog een keer en raakte me toen wel Neutral. Langzaam zakte ik door me kniëen en viel op de grond.
Meteen renden twee soldaten op me af, pakten me wapen af en sloegen me meteen in de boeien.
Mijn schouder deed echt zeer. Ik trok een pijnlijk gezicht en wilde de wond bedekken, maar dat kon ik niet door me handen die ik op me rug had.

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
LuitenantTJ
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 18:27:39  Reageer met quote


Leeftijd: 30
Sergeant
Sergeant


Geregistreerd op: 11-9-2009
Berichten: 53
Woonplaats: Uhm... dat moet ik nog eventjes uitzoeken!

Melanie

Ik had verwacht dat Arthur al thuis was en had net koffie gezet. "En heb je weer lekker aan de auto gesleuteld?" Roep ik vanuit de keuken.
Als ik met de twee kopjes de kamer in loop zie ik dat hij er helemaal niet is. "Ze zouden 'm toch niet weer..."
Nog geen minuut later kom ik erachter dat 't waar is omdat ik een collega van Arthur en Arthur zelf voor de deur zie staan.
Ik bedenk me geen moment en doe open.
Arthur wankelt en zijn gezicht zit onder de blauwe plekken.
Meteen helpen Roy, zijn collega, en ik 'm naar de bank waar hij gaat liggen. "Ik laat je vanavond echt niet meer racen. Je bent er nu te slecht aan toe. Het mag dan je hobby zijn maar 't is een te groot risico."
"Ik moet wel! Ik moet!" is het antwoord dat ik krijg.

Face

Hannibal wordt afgevoerd als eerste in een apart busje omdat hij medische verzorging nodig heeft. Ik grijp mijn kans en wil uit het busje springen.
Dat lukt me maar helaas land ik verkeerd en al snel drukken er zes lopen van pistolen tegen mijn hoofd.
"Peck, je was toch niet van plan om te ontsnappen."
Langzaam sta ik op met mijn handen in de lucht. Ik wordt geboeid door één of andere vrouwelijke MP. Misschien heb ik dan nog wel wat aan mijn trucjes.
Nu zie ik echter pas dat de auto waar we in moeten verhoogd is. Er past wel een persoon onder.
Ik laat me op de grond vallen en rol onder de auto door.
Zo snel als ik kan sta ik op en ren naar een steegje. Na vele kogels te hebben ontwijkt sta ik hijgend tegen een schutting. "Hannibal heeft gelijk. Mijn conditie is echt slecht."
Ik verstop me achter een container. Jammer genoeg zijn mijn handen op mijn rug geboeid en kan ik ze niet los krijgen.
"Peck, we weten dat je hier zit! Kom tevoorschijn! Of moeten we je soms neerschieten?" Hoor ik Decker roepen.
Ik zie een stuk glas liggen en zachtjes kruip ik er heen totdat....... er opeens een pistool tegen mijn hoofd wordt geduwd. "Niet weer!"
Het is die vrouw weer! Als ik haar pistool weg wil schoppen trapt ze me echter tegen mijn ribben.
Au, dat deed pijn! Gelukkig, het ademen lukt nog prima! Dit is echt de eerste keer dat een vrouw me schopt!
Nu bemoeit ook Decker zich ermee.
"Neem Peck mee!"
Meteen wordt ik meegesleurd en in 't MP-busje geduwd.

_________________


Wij zijn Friezen natuurlijk!! Very Happy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Sharey
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 19:33:22  Reageer met quote


Leeftijd: 59
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 27-4-2008
Berichten: 1558
Woonplaats: Tilburg

JERRYL

Het spel verloopt gesmeerd. Ik krijg precies op tijd de aanwijzingen om al m'n medespelers te slim af te zijn en het ziet er naar uit dat ik binnen een paar minuten weer zal winnen. Bij m'n buurman lopen de zweetdruppeltjes langs zijn slapen. Ja.... ik heb het hem flink moeilijk gemaakt. Nou, schiet op man! Dan kan ik m'n laatste slag maken...
Ik sta op het punt om m'n kaarten op tafel te gooien als er iets hards in m'n rug wordt geduwd: onmiskenbaar de loop van een wapen. Potverdorie, waar komen die lui ineens vandaan?
"Dames en heren, deze man speelt vals." klinkt er achter me.
Ik steek m'n handen in de lucht en voel dat m'n zegelring van m'n vinger wordt getrokken. Ik kan nog net op de zegel drukken: het teken voor Decker...
M'n tafelgenoten staan kwaad op en ik krijg allerlei verwensingen naar m'n hoofd. Iemand gooit zelfs haar champagne in m'n gezicht: "Ik wist het wel!!!" krijst de dame in kwestie.
"Dames, heren, gaat u nog even zitten. We hebben het geld van onze valsspeler kunnen onderscheppen en zullen u aanstonds...."
Decker verrast de man achter me door op zijn beurt een pistool op zijn rug te zetten. "Zo Smith, nu heb ik je en ga je rustig mee naar buiten"

INGRID

Kolonel Decker heeft een paar collega's van me nette pakken laten aantrekken, zodat ze zich onopvallend tussen het casinopubliek kunnen mengen. Wij blijven met z'n zessen buiten en zullen in actie komen als Decker heeft wat hij wil hebben: de mannen die Jerryl moeten ontmaskeren. Eigenlijk is het een rare situatie die onze kolonel heeft gecreëerd: een crimineel omtoveren tot gerespecteerde casinobezoeker en die als lokmiddel gebruiken om zijn droom te verwerkelijken. Of zouden die mannen zijn nachtmerrie zijn? Ik denk het laatste, een crimineel als laatste strohalm.... Ik schud m'n hoofd even als ik de kolonel en collega Crane gespannen bij de ingang zie staan, met de walkietalkie in z'n hand.
Plots rennen ze naar binnen en brengen m'n collega's een paar mannen mee naar buiten. Echt soepel gaat deze arrestatie niet. Decker schiet één ervan neer en de kleinste van het stel piept er ook tussenuit...
Als hij onder onze bus doorrolt en er vandoor gaat volg ik 'm. Ik hoor hem zwaar ademen achter de container waarachter hij zich verscholen heeft. Op m'n tenen sluip ik om de container heen zodat ik achter hem kom. Hij bukt zich even en dan zet ik m'n pistool tegen z'n hoofd.
Razendsnel staat hij op en schopt naar m'n pistool, maar dan kent hij mijn reactievermogen nog niet. Met een welgemikte karatetrap schop ik de lucht voor even uit z'n longen, zodat ie even is uitgeschakeld. Meteen staat de kolonel naast me.
"Neem Peck mee."
"Yes, sir." Ik salueer en neem de man van hem over.
"Voor je kijken." bits ik hem toe als hij z'n hoofd naar me toedraait.

De vier mannen zijn geboeid aan handen en voeten in verschillende busjes gezet.
"Waarom moeten ze allemaal in een eigen bus?" vraag ik fluisterend aan m'n collega Crane.
"Met z'n vieren bij elkaar zijn ze veel te slim. Dat hebben we al te vaak meegemaakt. De kolonel heeft zijn actie voorbereid zoals hij nog nooit gedaan heeft." fluistert Crane terug.
"Wie zijn die lui eigenlijk?" kan ik nog net vragen voor hij in de auto stapt met de kolonel.
"Weet je dat niet dan?" reageert een langslopende collega verbaasd.
"Nee!"
"Dat is nou het beruchte A-Team. Decker zit al 10 jaar achter ze aan."

Ik stap in bij m'n collega en met een hele kolonne rijden we terug naar de kazerne. Onderweg proef ik als het ware de naam van dat team. Was dat niet de naam die Melanie noemde? Zijn het deze mannen die zij om hulp wil vragen? Dan heeft ze nu een nog veel groter probleem! Ze zijn gevangen genomen en als ik het verhaal van m'n collega mag geloven, staat ze een straf van wel 30 jaar of zo te wachten...

Vanavond heb ik wachtdienst in het cellenblok.
M'n collega's met hogere rangen brengen de mannen naar hun cellen. Ik neem m'n plek in aan het begin van de gang. M'n collega staat tegenover me, maar aan de andere kant. Kolonel Decker loopt grijnzend de cellen langs waarin de mannen van het A-team zitten en strooit vernederende opmerkingen over hen uit. Dat hij zo met gevangenen omgaat, dat had ik niet verwacht...

_________________
Verhaal van de maand = Het jaar rond Fanfictie in the picture!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
Flykie
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 19:55:40  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Arthur

Melanie had me eindelijk gevonden. Ik mocht niet meer van haar racen.
"Ik moet racen, ik moet" zei ik. Ze keek me verbaasd aan dat ik nog zoveel doorzettingsvermogen had.
"Als ik vanavond niet race, dan doen ze jouw wat aan en dat wil ik niet lieverd. Ik houd van je en ga voor je door het vuur" zei ik met tranen in me ogen. We keken elkaar even aan tot ik me hand tegen haar wang ging. "We kunnen dit niet alleen, je kent dat A-Team. Vraag of zij willen helpen. Zolang Jerryl niets door heeft, kunnen we hem samen bedriegen schat" zei ik. Ze knikte.
"Huur ze in, samen staan we sterk" zei ik.

Hannibal

Doordat Decker me had geraakt werd ik met een MP jeep afgevoerd en verzorgd.
De schotwond op me schouder deed erg veel pijn, maar ik moest nu echt een plan bedenken.
Het was nu een plan bedenken of we zouden voorgoed de bak in verdwijnen.
In me gedachten spookten oudere plannen door me hoofd die al succesvol waren, maar zou dat nut hebben?.
Ik dacht na terwijl er 2 artsen bezig waren met me schouder. Even later kwam Decker binnengestormd.
Twee soldaten haalden me van de behandeltafel af en ik werd meteen naar me cel gebracht.
"Laat hem maar aan zijn lot over" zei hij tegen zijn soldaten. Ik werd door de soldaten op de grond gelegd en Decker deed de celdeur op slot. Geboeid aan armen en voeten..... Ik had erger meegemaakt Razz.
Decker begon ons daarna ook nog eens te vernederen.
Ik pakte me kaartspel uit de zak van me jasje en stond met moeite op.
"Weet je wat jij kan maat?". Ik gooide één van mijn kaarten uit het spel naar hem toe.
"In het spel betekent dat 5 kaarten kopen, en aangezien je geen kaarten heb verlies je.
Maar vertrouw mij, jij kan ons nog geen dag vasthouden en dat gaat deze kaart bewijzen" zei ik.
Blijkbaar begon ik hem te irriteren, want hij keek me kwaad aan. "Je bent een hopeloze kolonel die met een valsspeler samenwerkt.
De MP zou jouw op moeten sluiten" zei ik kwaad tegen hem. Van mijn taalgebruik werd hij nog kwader en ik begon te lachen.
"Waar heb je last van Decker?. Je geweten? of is de waarheid toch zo hard Wink". Nu had ik hem waar ik hem wilde hebben Very Happy.
Ik keek richting Ingrid. "En jij?. Kan je dat ook zo goed? je kolonel vernederen Wink, anders help ik je graag" zei ik terwijl ik haar een knipoog gaf. Dat vond ze blijkbaar niet leuk en kwam al naar me cel toe lopen. "Kom dan, show your skills to me girl" zei ik.
Ze wilde me een harde stomp geven maar voor haar vuist me maag kon bereiken had ik haar arm al beet en keek haar aan.
"Als je met me kennis wilt maken dan doe ik dat liever buiten een cel, dan zitten er geen tralies tussen ons mop" zei ik met een glimlach.

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
LuitenantTJ
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 19:59:54  Reageer met quote


Leeftijd: 30
Sergeant
Sergeant


Geregistreerd op: 11-9-2009
Berichten: 53
Woonplaats: Uhm... dat moet ik nog eventjes uitzoeken!

Face

Ruw werd ik een cel ingeduwd. Na al die tijd op vrije voeten te zijn geweest zitten we nu jammer genoeg in een cel. Iedereen is apart opgesloten in een cel van ongeveer twee bij drie meter, schat ik.
Snel pak ik een pakje kaarten uit mijn zak en mijn pet, die ik toevallig op heb, gaat af.
Ik leg ‘m aan de andere kant van de cel en probeer de kaarten erin te gooien. “Één……. drie…… zes… tien…”
B.A. onderbreekt me: “Hé Fool, hou je kop.”
“B.A., laat ‘m toch even joh. Zo is ie altijd als ie geen vrouwen om ‘m heen heeft zweven.” Lacht Murdock vanuit zijn cel.
B.A., Murdock en Hannibal schieten alle drie in de lach. “Ja, lach maar! Ik krijg jullie nog wel.” Grijns ik.
"Nou ja nu je het zegt... Face, in je kaartspel zitten 4 vrouwen. Versier die dan.” roept Hannibal.
Nog geen vijf minuten later ga ik tegen de tralies en kijk of ik ook een aantal bewakers kan zien.
Er staan er een stuk of vijf aan de linkerkant van me als ik met mijn rug tegen de tralies aan zit en aan de rechterkant staan er twee.
Ik zie dat er aan de overkant een dame bij Hannibal is gaan zitten. Hannibal probeert d'r al te versieren.
Wat dom! Wie wil er nou met zo’n oude vent?

_________________


Wij zijn Friezen natuurlijk!! Very Happy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Sharey
BerichtGeplaatst: 21-09-2009 21:35:54  Reageer met quote


Leeftijd: 59
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 27-4-2008
Berichten: 1558
Woonplaats: Tilburg

JERRYL

Zodra de mannen van het A-Team zijn afgevoerd, komt de casino-eigenaar naar onze tafel toe en nodigt mijn tafelgenoten uit om mee te gaan naar zijn kantoor. Hij zal hen uitleggen dat ik voor lokvogel heb gespeeld, dat hun geleden schade is geregistreerd en dat ze hun dierbare dollars teruggetaald zullen krijgen. Ik kijk hen na. De vrouw die champagne gooide kijkt meewarig om en vormt met haar lippen het woord "sorry".
Een mooie gastvrouw van het casino neemt mij mee naar een kleedruimte en biedt me een schoon overhemd aan. "U wordt zo dadelijk ook bij m'n baas verwacht." zegt ze, terwijl ze zich discreet terug trekt buiten de kamer.
Snel trek ik het natte overhemd uit. Zodra ik het schone aan heb, haal ik een aantal grote dollarbiljetten uit m'n jas- en broekzakken en kijk er even naar. Het knisperende papier klinkt als muziek in m'n oren. De casino-eigenaar wil het allemaal terughebben, wat ik natuurlijk ook netjes beloofd heb...
Maar ik heb Jones de opdracht gegeven om weer een flinke berg valse te draaien en die heb ik vanavond omgewisseld met een aantal echte. Mocht Decker "vergeten" om mij te betalen voor gedane "arbeid", dan heb ik toch alvast m'n fooi gehad. Voor ik m'n colbert aantrek, laat ik de echte biljetten tussen m'n kraag zakken in m'n dubbele onderhemd. Zo....colbert erover... en niemand die iets ziet.
Ik loop de kleedruimte uit en laat me door de gastvrouw naar de baas brengen...

INGRID

Kolonel Decker staat bij de cel waar de oudste van het A-Team inzit, tenminste zo ziet hij eruit met zijn grijze haar. Hannibal heet hij. Zo te zien kennen ze elkaar goed, want die Hannibal blijft kalm en daagt de kolonel even hard uit als andersom.
"En jij? Kun je dat ook zo goed? Je kolonel vernederen? Anders help ik je graag" hoor ik opeens. Het is een ongeschreven wet dat je je kolonel en collega’s in het openbaar niet afvalt, dus ik stuif naar de cel om die Hannibal een lesje te leren.
"Come on, show your skills to me, girl" zegt Hannibal uitdagend tegen me.
Ik wil hem een stomp geven, tussen de tralies door, maar voor ik hem kan raken heeft hij m’n pols in een ijzeren greep. We kijken elkaar aan. Hij probeert tweedracht te zaaien tussen de kolonel en ons en ziet mij, de enige vrouw in dit gezelschap als zwakke schakel om dat te bereiken.
"Als je met me kennis wil maken, dan doe ik dat liever buiten de cel, dan zitten er geen tralies tussen ons, mop" zegt hij met een grijns op zijn gezicht.
Met een harde ruk trek ik m’n arm terug. Zijn hand beukt tegen de tralies, waardoor hij me van de pijn los laat.
“Ik ben je “mop” niet. Het is sergeant voor u.” Dan draai ik me om en neem mijn wachtpositie weer in. Onderweg voel ik 4 paar ogen in mijn rug prikken.
Ook de kolonel houdt het voor gezien. Bij het verlaten van het cellenblok stopt hij bij mij. Zijn ogen verraden dat hij blij was met de bijval als hij groet met “Goede wacht, sergeant Ingrid.”
Oh, oen, denk ik als hij wegloopt, laat ook nog eens even m’n naam duidelijk vallen, dan heb ik straks helemaal geen leven meer in die gang hier!!!
Het is een uur of 11 als de dienst van 4 collega’s afloopt en zij het cellenblok verlaten. Over een kwartier heb ik pauze.

In de kantine van het gevangenisgebouw loop ik meteen naar de telefoon, want ik moet en zal m’n zus spreken.
“Hoi Melanie, niet schrikken, ik ben het, je zus Ingrid. Luister eens, die mensen die jij aan het zoeken bent, hè, hoe heten die eigenlijk?”
Aan de andere kant van de lijn hoor ik dat m’n zus huilt en ik schrik ervan.
“Meisje, wat is er aan de hand? Heeft Arthur…” Ik durf het niet uit te spreken waarvoor ik bang ben.
Melanie snikt dat Arthur vanavond al bont en blauw geslagen was voor hij moest gaan racen voor die rotlui en dat er gedreigd was dat ze haar iets aan zouden doen.
Ik laat haar even haar verhaal doen, maar probeer haar ook te kalmeren, want ik wil haar ook het één en ander vertellen.
“Melanie, luister heel even naar me. Ik weet waar dat A-Team is waar jij naar zoekt. Ze waren de afgelopen tijd bezig met het oplossen van een casino-fraude, maar dat bleek een val te zijn van mijn kolonel, want die wil die mannen al jaren achter slot en grendel zien te krijgen. Vanavond moest ik gaan helpen bij de aanhouding van het A-Team en nu loop ik zelfs wacht bij ze. Dus ik denk dat je….” Ik zwijg als m’n zus in een hysterische huilbui uitbarst. O, had ik nu maar niets gezegd…
De verbinding wordt verbroken. In een roes van bezorgdheid haal ik een kop koffie en ga aan een tafeltje zitten waar ik naar buiten kan kijken. Arme Melanie, arme Arthur, dit moet echt stoppen. Kon ik ze maar helpen…
Halverwege een slok koffie zit ik plots stokstijfstil. Een idee flitst door m’n hoofd. Natuurlijk kan ik hen helpen! Ik ben de enige die hen kan helpen!
Vastberaden sta ik op en met grote passen ga ik terug naar het cellenblok. Hannibal staat bij de tralies en groet me met m’n voornaam. Ja, hoor… daar heb je het al. Ik negeer alles wat hij nog meer tegen me zegt en concentreer me op m’n eigen gedachten. Ik moet de anderen uit het cellenblok zien te krijgen, maar hoe krijg ik dat voor elkaar?
Het kan haast niet anders dan dat m’n collega’s en de mannen van het A-Team m’n hersenen horen kraken, zo hard werken ze. Stukje bij beetje vormt zich een plan in m’n hoofd. Een plan waardoor het A-Team mijn zus toch kan gaan helpen…

_________________
Verhaal van de maand = Het jaar rond Fanfictie in the picture!
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht MSN messenger
Dark.Pudding
BerichtGeplaatst: 22-09-2009 13:21:12  Reageer met quote


Leeftijd: 34
Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 17-4-2007
Berichten: 1616
Woonplaats: Some where.. In a land full of Pudding

Ruw werd ik een cel ingeduwd. Na al die tijd op vrije voeten te zijn geweest zitten we nu jammer genoeg in een cel. Iedereen is apart opgesloten in een cel van ongeveer twee bij drie meter, schat ik.
Snel pak ik een pakje kaarten uit mijn zak en mijn pet, die ik toevallig op heb, gaat af.
Ik leg ‘m aan de andere kant van de cel en probeer de kaarten erin te gooien. “Één……. drie…… zes… tien…”
B.A. onderbreekt me: “Hé Fool, hou je kop.”
“B.A., laat ‘m toch even joh. Zo is ie altijd als ie geen vrouwen om ‘m heen heeft zweven.” Lacht Murdock vanuit zijn cel.
B.A., Murdock en Hannibal schieten alle drie in de lach. “Ja, lach maar! Ik krijg jullie nog wel.” Grijns ik.
"Nou ja nu je het zegt... Face, in je kaartspel zitten 4 vrouwen. Versier die dan.” roept Hannibal.
Nog geen vijf minuten later ga ik tegen de tralies en kijk of ik ook een aantal bewakers kan zien.
Er staan er een stuk of vijf aan de linkerkant van me als ik met mijn rug tegen de tralies aan zit en aan de rechterkant staan er twee.
Ik zie dat er aan de overkant een dame bij Hannibal is gaan zitten. Hannibal probeert d'r al te versieren.
Wat dom! Wie wil er nou met zo’n oude vent?

Murdock
Wat een nare mannen he; bromde ik tegen Jesse en Luna. Nare mannen riep ik nu wat harder toen er een wachter langs kwam lopen. Deze keek me even met gefronste wenkbrauwen aan, maar de aandacht was al snel vervlogen. Ik ging op de stenen vloer liggen en legde Jesse en Luna neer op mijn borst. Daarna staarde ik naar het plafond. Ze hebben hier best gave stenen, je kunt er allemaal patroontjes in zien. Zien jullie dat riep ik verheugd tegen Luna en Jesse, deze stenen zijn net wolken!
Zie je dat.. daar is een ingezakte Pudding, een houten schep..

B.A.
Tegen wie praat je riep ik tegen Murdock. Die gast was weer eens aan het murwmelen en leek het prima naar zijn zin te hebben. Natuurlijk, hoe typisch! Toen ik geen antwoord kreeg en ook Face zich hardop leek te vermaken met een kaartspel had ik het helemaal gehad! "Hé fool! Houd je kop!"

Murdock
Ik moest lachen om wat B.A. zei, dat is ook de eerste keer dat hij dat niet tegen mij zegt! Het voelde bijna alsof hij was vreemdgegaan! Maar hij moest Face met rust laten; die gast voelt zich vast zo ontzettend eenzaam!
“B.A., laat ‘m toch even joh. Zo is ie altijd als ie geen vrouwen om ‘m heen heeft zweven" riep ik naar B.A..
Toen sloot ik me weer af van de rest en staarde naar boven. Tot mijn gehoor ergens een gevatte opmerking van Hannibal opving. Hoorde jullie dat? Zei ik trots tegen Luna en Jesse, nu gaan jullie een echte held aan de gang zien! Ik sprong op en ving de twee op. Toen stak ik mijn hand door de tralies en spreidde ik mijn vingers zodat ze alles goed konden zien en horen.
Jups, Hannibal en de Mp's uitdagen.. dat is ware liefde!

De vrouw bleek een pittige tante en had Hannibal af en toe wel tuk!
Ik raakte even afgeleid, en toen k weer keek was de vrouw weg.
De rust was wedergekeerd.
Na ongeveer een half uur stilte ging de deur weer open en kwam de vrouw weer binnen gelopen. Ze leek dit keer wat gehaaster en diep in gedachten. Maar niet zomaar gedachten, ze leek aan dingen te denken waar ze waarschijnlijk officieel niet aan mocht denken.

Pssssst.. Face fluisterde ik naar de cel naast me.. Doe je ding, man!
Face! Aport! Vrouw.. Kijk.. Niet op plaatje, maar echte vrouw!

_________________
**sigh.. why is the taste of danger so sweet and the smell of impossible so attractive?
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail AIM naam MSN messenger
LuitenantTJ
BerichtGeplaatst: 22-09-2009 15:11:41  Reageer met quote


Leeftijd: 30
Sergeant
Sergeant


Geregistreerd op: 11-9-2009
Berichten: 53
Woonplaats: Uhm... dat moet ik nog eventjes uitzoeken!

Face

"Hahahaha Murdock, wat zijn we weer gr....app....ig.
Er loopt inderdaad een vrouw voorbij. Er staat I. Jefferson op haar shirt. "Laat me raden. Je heet Iris."
"Nee Face, ze heet Ingrid." Roept Hannibal vanuit zijn cel.
"Ingrid!"
De vrouw blijft staan en kijkt me aan als ik haar naam heb geroepen.
Ik sta op en loop naar de tralies.
"Wat dacht je van een etentje. Kaarslicht erbij. Wat dacht je daarvan?"
De vrouw gaat iets dichterbij me staan. "Nee. Ik ga niet met een playboy." Zegt ze zelfverzekerd en wil dan weglopen.
"Ahhh toe nou."
Weer komt ze dicht bij me staan. "Vooruit maar haal geen gekke dingen in je hoofd!"
"En Face? Heb je beet?" Vraagt Murdock lachend vanuit zijn cel.
Ingrid en ik zitten zonder ook maar een woord tegen elkaar te zeggen met de ruggen tegen elkaar aan. Nou ja, met tralies ertussen.
Opeens begint ze te vertellen over haar zus.
Haar naam is Melanie. Ze vertelt dat Melanie en haar vriend in de problemen zitten en we haar moeten helpen.
"Ik wil jullie best vrijlaten maar alleen op de voorwaarde dat jullie mijn zus en haar vriend helpen."
"Als jij een etentje regelt voor twee, dan doe ik mee."
"Maar ik moet eerst nog bedenken hoe ik de andere MP's hier weg krijg dus 't kan nog even duren."
Daarna loopt ze weg.

Uren gaan voorbij en de zon heeft inmiddels al plaats gemaakt voor de maan.
Niemand wist hoe lang we hier nog zouden zitten en of Ingrid de waarheid sprak.
Wie weet wil ze zelf bevorderd worden in rang en laat ons vrij om ons vervolgens weer op te pakken.
Het is aardig donker in 't cellenblok en ik besluit even te slapen. Ik trek 't deken over me heen.

_________________


Wij zijn Friezen natuurlijk!! Very Happy
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht
Flykie
BerichtGeplaatst: 22-09-2009 16:43:29  Reageer met quote


Generaal
Generaal


Geregistreerd op: 4-2-2007
Berichten: 4854
Woonplaats: Everywhere

Arthur

Na een paar uurtjes op de bank te hebben geslapen stond ik op en trok mijn race pak aan.
Melanie schudde haar hoofd. Ze zag het allemaal niet meer zitten.
"Ik doe voorzichtig" zei ik terwijl ik naar haar toe liep en haar een zoen op haar wang gaf.
Ook omhelsde ik haar. "Ik houd van je lieverd" zei ik nog terwijl ik naar me raceauto liep.
Daarna startte ik de motor en reed weg naar het industrieterrein waar ik me moest melden voor de race.
Toen ik daar aankwam stond de bende al op me te wachten, maar ik was gelukkig wel op tijd.
Ik moest meelopen naar een pakhuis waar ik instructies kreeg voor de race. Er stond blijkbaar erg veel op het spel, want ik moest de race winnen Neutral. Ik keek Jerryl aan toen hij me de instructies gaf. "Hoelang moet ik nog voor jullie blijven racen?.
Ik moest een paar races rijden, maar ondertussen heb ik er al meer dan 40 gereden. Ik wil dit niet meer" zei ik tegen hem.
Eindelijk had ik me zegje gedaan en dat voelde goed, alleen was ik bang dat Jerryl dat niet leuk zou vinden.

Hannibal

Ingrid trok haar arm hard weg, waardoor mijn hand tegen de tralies aan kwam.
Ik liet los omdat me hand best hard tegen die tralies aan kwam. Ik had een schaafwond en keek naar Face.
Toen Face haar naam ging raden, schoot ik in de lach. "Nee Face, ze heet Ingrid" zei ik toen.
Ze bleef staan en keek naar Face. Daarna werd hij ook nog eens afgewezen.
Daarna vertelde ze hem een verhaal, waardoor ik een kans zag om me boeien af te krijgen met behulp van een paperclip.
Ik sloop naar de celdeur en probeerde die open te krijgen. Als ik de celdeur open heb, sprint ik op een soldaat af en sla die neer.
Zijn wapen pakte ik af en richtte ik op Ingrid. "En nu maak je de celdeuren van mijn team open" zei ik.
Daar had ze blijkbaar geen zin in, dus ik zette het pistool op scherp. "Komt er nog wat van" zei ik nu kwaad.
Heel langzaam stond ze op en we keken elkaar strak aan. Voor ik er erg in had, kwam ze met een flying kick aanzetten Neutral.
Ik kon de trap net ontwijken en op het moment dat ze net weer tegenover me stond, tackelde ik haar onderuit.
Ze probeerde me nog een keer onderuit te trappen maar dit keer sprong ik. "Ik heb je trucjes door mop" zei ik met een lach.
Tot ik een heleboel lawaai hoorde en er 5 soldaten binnen kwamen gestormd samen met Decker.
"Oh oh, trouble" zei ik nogal droog. Decker twijfelde geen seconde en schoot op me maar miste me net omdat ik weg dook achter een bureau. Wel kon ik Ingrid onder schot houden.
"Je kan 2 dingen doen vriend, mij Ingrid laten neerschieten of hem smeren. Aan jou de keus Wink" zei ik Razz.

_________________
Col. John "Hannibal" Smith: Give me a minute, I'm good. If I've got an hour, I'm great. You give me six months, I'm unbeatable.
Naar boven
Bekijk gebruikers profiel Stuur privé bericht Verstuur e-mail
Berichten van afgelopen:   
Tijden zijn in GMT + 1 uur

Volgende onderwerp
Vorige onderwerp
Pagina 1 van 53
Ga naar pagina 1, 2, 3 ... 51, 52, 53  Volgende
Ateamfans.nl forum index  ~  A-Team Melee

Plaats nieuw bericht   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk


 
Ga naar:  

Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen
Je mag geen reacties plaatsen
Je mag je berichten niet bewerken
Je mag je berichten niet verwijderen
Ja mag niet stemmen in polls




 

Powered by phpBB and NoseBleed v1.08
Edited by Ateamfans.nl v3.0